Cum sa...

#aerisire camere #curatenie 2017 #curateie baie #sfaturi curatenie # curatenie baie #curatenie #curatenie casa #clasica

7 rezolutii de curatenie care vor face diferenta in 2017

Vrei sa ai in permanenta o casa curata si frumos parfumata? Iata 7 trucuri care te vor ajuta sa ai casa visurilor tale! Curatenia nu a fost niciodata mai simpla si mai placuta!

1. Aeriseste zilnic camerele

Indiferent cat este de frig, sau de clad, camerele trebuie aerisite zilnic, pentru a lasa oxigenul sa patrunda in casa. Este indicat sa aerisesti atat dimineata cat si seara, inainte de culcare. Vei observa ca vei dormi mai bine daca faci acest lucru, zilnic.

2. Fa patul in fiecare dimineata

Obisnuiesti sa lasi patul nefacut? Camera ta va arata dezordonata, indiferent cat de curata ar fi. Nu iti ia mai mult de doua minute sa intinzi cearsaful si patura sau plapuma. In plus, seara cand te intorci de la munca, iti va crea o stare de bine sa vezi camera perfect curata si ordonata.

3. Curata baia saptamanal

Nu este o activitate placuta, insa cu cat faci asta mai des cu atat vei termina mai repede deoarece se acumuleaza mai putina murdarie. In plus, dezinfectarea intregii bai are efecte benefice si asupra sanatatii tale, nu numai a starii de bine.

4. Clateste zilnic chiuveta

Praful, firele de par si urmele de pasta de dinti, care se acumuleaza pe chiuveta sunt total inestetice. Asadar, de fiecare data dupa ce te speli pe dinti clateste chiuveta cu apa calda. Nu iti va lua mai mult de un minut iar aceasta isi va pastra stralucirea timp indeungat.

5. Lasa produsele de curatenie destinate bucatariei sa actioneze

Foloseste produse de curatenie speciale pentru chiuveta din bucatarie si pentru aragaz. Pulverizeaza-le pe suprafata de lucru si lasa-le sa actioneze timp de 10 minute, apo curata totul in mod normal. Vei vedea ca iti va fi mult mai usor sa scapi de pete si curatenie iti va lua mai putin timp.

6. Alege produsele de curatenie preferate

Un miros placut, te va face instant sa te simti mai bine. Alege asadar produse de curatenie cu aromele preferate.

7. Pune tavile si oalele la inmuiat inainte sa te asezi la masa

Obisnuiesti sa lasi tavile si oalele pe aragaz cat timp mananci? Pune-le la inmuiat inainte de a te aseza la masa. Cat timp mananci murdaria de pe acestea se va inmuia si le poti curata imediat, nefiind nevoita sa depui eforturi consistente pentru a indeparta urmele de mancare, deja uscate.

Sursa foto: topbondcleaning.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea