Cum sa...

#buget limitat #renovare #casa #tapet #buget redus

7 idei fantastice: Cum sa decorezi cu un buget limitat!

Uneori stii ca ceva trebuie schimbat in casa ta. Inceperea unui proiect de decorare poate fi dificila, mai ales atunci cand trebuie sa va incadrati intr-un buget. Nu va faceti griji! Puteti avea casa dvs. de vis, chiar daca nu puteti cheltui o multime de bani. Trebuie doar sa stiti unde sa va uitati. Va propunem 7 idei uimitoare prin care va puteti redecora casa fara sa faceti un imprumut in banca!

1. Culoare pe tavan

 

Aceasta idee este minunata, si poate fi utilizata in orice camera! Este un plus din punct de vedere estetic, dar si din punctul de vedere al costului. Nu veti avea nevoie decat de vopsea si pensule. Nu uitati sa acoperiti toate lucrurile din camera pe care o pictati, pentru ca nu doriti sa aveti pete pe ele. Doar alegeti culoarea preferata si incepeti!

2. Pictati-va usa

 

In cazul in care pictatul tavanului a fost greu, atunci pictura pe usa va fi floare la ureche. Daca aveti un pic de talent sau cunoasteti pe cineva care are picteaza intr-adevar bine, va puteti face o usa frumoasa si unica. Puteti face modele, flori sau doar sa o vopsiti intr-o singura culoare. Alegerea este a dumneavoastra.

3. Decorati un zid

Chiar daca acest lucru pare imposibil, poate fi realizat cu un buget redus. Doar alegeti materiale care sa reziste uzurii timpului: lemn, piatra, metal sau caramizi si folositi-le pentru a va acoperi peretele. Sfat: puteti adauga o lumina de tip spot pentru a va da un aspect special peretelui.

4. Usa „tabla”

 

Pentru acest proiect veti avea nevoie de o vopsea speciala pentru creta si unele pensule. Alegeti o usa pe care doriti sa o transformati si incepeti sa pictati. Puteti sa vopsiti usa dulapului din bucatarie astfel incat veti avea intotdeauna in vedere lista de produse alimentare sau puteti picta un perete in camera copilului. In acest mod, copilul dvs. va avea intotdeauna un loc in care sa poata desena.

5. „Printabilele”

Tot ce-i gratis e bun! Daca aveti un cadru vechi si nu stiti ce sa faceti cu el, aceasta este o solutie perfecta! Imprimati o imagine care va place: un desen sau un citat motivational si inramati-le.

6. Desen pe pereti sau tapet?

Cel putin o data, fiecare dintre noi ne-am gandit sa desenam pe un perete, acesta este momentul perfect pentru a face asta! Este ieftin si puteti folosi creta sau vopsea, daca nu stapaniti prea bine arta desenului folositi un sablon! O alta varianta este sa folositi tapet, este cam scump, dar nu veti regreta!

7. Decoratiuni de hartie

Acesta este unul dintre cele mai ieftine moduri de a decora, dar poate crea un aspect foarte fantezist! Folosind decoratiuni de hartie puteti schimba radical perspectiva camerei dvs. Si un mare plus este ca ele sunt foarte usor de facut!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare