Cum sa...

# amanare curatenie #curatenie #amanare #curatenie casa

4 treburi casnice pe care le tot amani, dar le poti termina in maxim cinci minute

Nimanui nu-i place sa petreaca tot weekendul facand curat in casa. Din acest motiv multe persoane sar peste lucruri ce par inutile, sau care pot fi amantate, insa, de cele mai multe ori acestea nu sunt consumatoare de timp. Iata patru treburi casnice pe care le tot amani, desi nu dureaza mai mult de cinci minute sa le finalizezi.

 

1. Sertarul cu sosete

Amani de multa vreme sa faci curat in sertarul cu sosete? Nu mai amana! Dureaza doar cinci minute sa sortezi sosetele bune de cele uzate, pe care nu le mai poti folosi. Arunca-le pe acestea din urma si procedeaza la fel si cu sosetele a caror pereche nu o mai gasesti de multa vreme.

2. Recicleaza revistele si ziarele vechi

Revistele si ziarele vechi nu au ce cauta in casa ta. Daca stau necitite de luni de zile, cu siguranta nu le vei mai citi in viitor. Elibereaza-ti casa de aceste lucruri inutile si recicleaza-le. Este mai simplu decat ai fi crezut.

3. Clantele

Clantele se murdaresc rapid si sunt pline de microbi. Totodata, sunt adesea evitate cand vine vorba de curatenie. Dureaza maxim cinci minute sa cureti clantele cu o carpa curata, imbibata in spirt.

4. Telecomanda

Telecomanda poate fi si ea, curatata in mai putin de cinci minute. Tot ce trebuie sa faci este sa o stergi cu un servetel umed, dezinfectant. In acest fel nu elimini mizeria ci si microbii prezenti pe aceasta.

Sursa foto: vitalhousecleaning.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului