Cum sa...

#gerseli de curatenie #aspirator #curatenie #greseli

3 greseli pe care le faci cand dai cu aspiratorul! Renunta acum la ele!

Sa aspiri praful si scamele pare cel mai simplu lucru pe care-l poti face cand vine vorba de curatenie. Lucrurile nu stau insa chiar asa! Este foarte simplu sa faci greseli grave, fara sa iti dai seama. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care toata lumea le face!

 

1. Nu apesi clapeta de la clasicul cap de aspirare

Apasand clapeta, lasi peria sa iasa afara. Aceasta te ajuta sa cureti in profunzime mochetele, covoarele si canapelele. Pe acestea se aduna o multime de praf. Sa nu mai vorbim de parul de animale, daca ai unul. In plus, daca ai parchet, peria ajuta la curatarea in profunzime a acestuia si impiedica zgarierea.

2. Nu aspiri mizeria de pe mobilier

Pe mobila se aduna o multime de praf si par de animale. Daca nu le aspiri, in momentul in care aspiri si restul casei, toate acestea vor cadea pe jos in momentul in care incepi sa stergi praful.

3. Ignori locurile pe care "nu le vede nimeni"

Aceasta este o greseala comuna, pe care multe persoane o fac. Desi te poti gandi ca nu se uita nimeni sub mobila sa vada daca ai praf, sau dupa usa, ori in cele mai intunecate colturi ale casei, trebuie sa stii ca aici se aduna in timp o multime de mizerie si, totodata, microbi. Toate acestea duc la aparitia alergiilor. In plus, de la o usoara adiere de vant, aceste mizerii pot iesi afara dupa ce ai teminat curatenia. Cu siguranta nu vrei sa o iei de la capat.

Sursa foto: vacuumcleanerhub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea