Confortul casei tale

#usa metalica #usa de garaj #Analko #usi de garaj

Usa de garaj metalica, optiunea multor familii

De cele mai multe ori, ne intrebam de ce aleg persoanele din jurul nostru usi metalice pentru garajul lor. Atunci cand vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gandim la diverse materiale care pot satisfice preferintele noastre. Un material pe care il puteti lua in considerare este metalul. Acesta ofera mai multe avantaje fata de usile din lemn. Majoritatea oamenilor prefera adesea lemnul, deoarece pare elegant, insa un garaj cu usi din metal poate fi mult mai benefic pentru tine.

Metalul este cel mai rezistent material de constructie, asa ca moda usilor pentru garaj din metal s-a raspandit cu mare repeziciune.



Iata care sunt principalele avantaje:

Este mai putin costisitor

In prezent, exista kituri de garaj prefabricate din metal la preturi rezonabile. Acestea sunt cu siguranta mai ieftine decat lemnul. Deci, daca aveti un buget limitat, aceasta ar fi cea mai buna solutie. Tot ce trebuie sa faci este sa iei masuratorile corespunzatoare, astfel incat sa poti cumpara usa din metal idela pentru garajul tau.

Durabil

Lemnul este un material cu o sensibilitate destul de mare la umezeala. Dupa o expunere indelungata la umezeala materialul se va deforma, iar aspectul natural placut va fi diminuat.

Din acest motiv, trebuie sa alegeti usile metalice. Acestea sunt solide, avand o rezistenta excelenta la actiunile mecanice, ceea ce le face greu de deformat. Comparativ cu usile confectionate din lemn sau din alte materiale, usile metalice pentru garaj rezista foarte bine la intemperiile vremii, la razele ultraviolete, precum si la variatiile de temperatura.

Chiar daca inamicul unui garaj cu usi metalice este rugina, nu trebuie sa va faceti griji, atata timp cat exista solutii speciale si ii acordati putina atentie.

O varietate de modele personalizate

Metalul poate avea elegenta pe care o are lemnul, insa pot fi personalizate dupa propriile preferinte. Deoarece garajul este visul oricarui proprietar de masina, algoritmul de alegere al unei usi metalice consta in primul rand in complexitatea produsului si a accesoriilor pentru care optezi. Cu putina imaginatie si stil, iti poti pesonaliza usile de garaj. Astfel, il poti transforma dintr-un spatiu mai putin functional, mai putin placut si de mai mica valoare decat restul casei tale intr-unul mult mai luminos, mai placut si mai functional.

Poate imita lemnul

Usile reprezinta un detaliu foarte semnificativ in designul oricarui garaj si trebuie sa indeplineasca atat caracteristici tehnice pentru a fi practice si functionale, cat si pentru a satisfice preferinte tale. Daca inclini mai mult spre alegerea unei usi din lemn, trebuie sa stii ca finisajul   (design-ul) usilor metalicele le permit sa imite lemnul sau pot avea orice alta textura diferita dorita de tine.

Avantajele oferite de usile de garaj metalice fac referire la confortul pe care ti-l ofera prin functionalitate perfecta si la durata de viata indelungata. In mod firesc, aceste tipuri de usi aduc beneficii majore utilizatorilor, reusind sa le ofere un plus de siguranta in ceea ce priveste garajul.

Odata stabilite detalii pentru usa dorita, Analko Aluminium Industry iti ofera o mana de ajutor. Toate aceste produse se pot personaliza in diverse culori, cu pana la peste 400 de nuante de culori in stoc si paletare de culori RAL, culori speciale si culori care imita textura de lemn. Mai multe detalii puteti regasi pe website-ul www.analkodoors.ro si pe website-ul www.analkoaluminium.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea