Confortul casei tale

#firma de curatenie profesionala #curatenie firma #firma curatenie #curatenie #curatenie casa

Sfaturi pentru alegerea unei firme de curatenie

Sfaturi pentru alegerea unei firme de curatenie

Aveti nevoie de o firma de curatenie care sa se ocupe de curatarea birourilor companiei dumneavoastra sau casei dumneavoastra.? Cum puteti alege o firma de curatenie profesionala?

Exista multe firme de curatenie. Insa, cu siguranta aveti nevoie de adevarati profesionisti care sa va inteleaga necesitatile, si care sa poata sa va garanteze o curatenie cu adevarat profesionala.

Curatenia nu este doar o chestiune de estetica; un mediu curat este unul igienic, sanatos, placut pentru persoanele care-l ocupa, muncesc in el sau il viziteaza pentru intalniri sau cumparaturi. Curatenia inseamna sa te preocupi de bunastarea celorlalti.

Datorita importantei lor, serviciile de curatenie trebuie oferite de firme cu adevarat profesioniste. Dar, din punctul de vedere al unui client care, pentru prima data, vrea sa apeleze la o firma de curatenie, alegerea potrivita nu este usoara. La ce trebuie sa fie atent cand contracteaza un astfel de serviciu?

Lucruri de care trebuie sa tineti cont inainte de a alege o firma de curatenie profesionala

1. Aflati daca compania aplica procedurile cele mai inovatoare. Cunoasterea noutatilor si a fi la curent cu procedurile folosite nu este o frivolitate sau un capriciu. A inova inseamna a imbunatati serviciul si chiar a reducere costul acestuia, prin aplicarea produselor de ultima generatie, folosirea celor mai avansate masini sau celor mai eficiente proceduri.

2. Asigurati-va ca firma dispune de mecanismele potrivite pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatii. Sa aiba in dotare echipamente tehnice si instrumente variate pentru a acoperi diferite tipuri de servicii, este un lucru fundamental pentru o firma de curatenie care isi doreste sa ofere un serviciu de cea mai buna calitate.

3. Asigurati-va ca personalul are calificarea corespunzatoare. Pentru a face o treaba buna fara a pune in joc linistea clientului sau calitatea serviciului, acesta necesita instruire. Conex Clean stie acest lucru si, din acest motiv, pregatirea unei echipe de profesionisti reprezinta pentru aceasta firma o prioritate.

4. Vedeti cat de repede raspunde solicitarii dvs. Furnizarea unui serviciu rapid, cu o deplasare imediata este semnul distinctiv al celor de la Conex Clean..

5. Intrebati daca au mecanisme interne de supraveghere.

6. Vedeti daca firma a trecut printr-un proces extern de supraveghere. Conex Clean dispune de doua certificate:

- Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii;

-Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului.

Aceste certificate sunt o garantie a calitatii serviciilor oferite.

7. De multe ori, daca va uitati, cand mergeti strada, vedeti muncitori de la diverse firme de curatenie profesionala, care curata urmele de graffiti sau ferestrele. Asadar, o optiune este sa le observati munca si sa retineti numele firmei de curatenie, care este intotdeauna imprimata pe uniformele de lucru, apoi adunati informatii despre datele de contact (telefon, adresa firmei etc.) si alte aspecte de interes cum ar fi recenziile clientilor despre serviciile contractate etc.

O alta modalitate de a nu gresi atunci cand alegeti firma de curatenie profesionala, poate fi si cautarea de referinte la propria firma.

De asemenea, puteti cere informatii la cei din cladirile din apropiere. Nu uitati sa intrebati despre gradul de satisfactie in ceea ce priveste seriozitatea si rezultatele pe care le ofera.

Alte referinte cu privire la serviciile unei anumite firme de curatenie profesionala, puteti gasi la diverse institutii publice sau private.

intrebati-va prietenii si rudele, poate ca unii dintre ei au referinte sau cunosc o firma buna de curatenie profesionala, la serviciile careia au apelat deja. Desi rezultatele nu se potrivesc intotdeauna matematic cu referintele, acestea intotdeauna ajuta, mai ales pentru a evita firmele pirat care nu isi asuma responsabilitatea pentru dezastre si accidente.

Puteti sa va uitati, de asemenea, la masini etichetate cu numele firmelor de curatenie profesionala, care pot usor fi vazute circuland sau care pot fi parcate pe strazile orasului dvs. Retineti numele si apoi cautati informatiile de contact pe internet. in mod normal, firmele cu o flota de vehicule au, in sine, un nivel de structura care ofera garantii suplimentare "a priori".

Intrati pe internet, scrieti pe google Conex Clean si intrati pe site-ul acestei firme de curatenie profesionala, care ofera servicii diverse de curatenie, dar si servicii DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare). Este o firma renumita atat pentru calitatea serviciilor, cat si pentru eficienta si profesionalism. Apeland la serviciile ei nu veti regreta.

                                                                                                                                                                  Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele