Confortul casei

#renovarea casei #renovare #cum sa #casa

Renovarea: Un vis devenit realitate

Exista o multime de apartamente in blocuri vechi care ofera beneficii cum ar fi o locatie foarte buna, acces la metrou, parcuri, gradinite sau scoli. Adesea, un astfel de apartament necesita renovare. Fie ca a fost cumparat de la unii proprietari care nu au investit in renovarea sa sau au facut-o cu 10-15 ani in urma, un apartament are nevoie de o renovare periodica pentru a ramane in tendinte!
 

Cu toate acestea, trebuie sa aveti rabdare! Procesul de renovare poate dura mai mult decat v-ati asteptat initial. In plus, costurile sunt de multe ori mai mari decat estimarea initiala.

Pentru mai multe sfaturi cititi in continuare:

Schimbati centrala de incalzire

Dupa cum stiti, o renovare implica sume mari de bani. Exista tentatia de a economisi bani prin pastrarea anumitor obiecte vechi in apartament. Daca va ganditi sa pastrati instalatia termica instalata acum 10 ani, ar fi mai bine sa va ganditi din nou. Este indicat ca aceasta sa fie schimbata la o anumita perioada. In plus, nu va doriti sa ramaneti fara caldura sauapa calda intr-o zi friguroasa de iarna, nu?

Creati impresia unui spatiu mai mare

Creati impresia unui spatiu mai mare Stim cu totii ca apartamentele din blocurile vechi sunt mici. Probabil ati scapat de un dulap pentru a castiga mai mult spatiu in bucatarie. Daca doriti sa obtineti mai mult spatiu in baie, puteti conta pe culorile calde. Alegeti gresia si faianta in tonuri usoare: alb, alb-gri, galben. Oglinzile sunt, de asemenea, utile pentru a obtine sentimentul de mai mult spatiu, precum si mobilier deschis la culoare. In cazul parchetului, puteti alege care sa aiba culoarea stejarului in loc de mahon. De asemenea, nu aglomerati camera cu multe piese de mobilier.

Tineti minte: aspectul practic conteaza cel mai mult!

Exista tentatia de a achizitiona acele obiecte care au un design foarte atractiv. Impulsul este de a le lua. Dar v-ati gandit cat de practice sunt acestea? Poate fi o soba extrem de greu de curatat, un fotoliu a carui material este greu de intretinut, o chiuveta de piatra de care se prinde calcarul. Prin urmare, trebuie sa tineti cont de aspectul practic. Astfel, viata va fi mai usoara. Ganditi-va tot timpul la partea de intretinere. De exemplu, instalarea parchetului in zonele predispuse la umiditate din hol (incaltamintea de iarna lasa urme de apa) si in bucatarie necesita mai multa atentie de la dvs. Daca nu va place sa dedicati timp semnificativ pentru curatare atunci aspectul practic al achizitiilor dvs. trebuie luat in considerare.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare