Case de vedete

#casa sopranos # casa de vanzare #Case de vedete

Se vinde casa din serialul "The Sopranos". Care e pretul imobilului

Casa din serialul de televiziune "The Sopranos", aflata in New Jersey, a fost scoasa la vanzare pentru 3,4 milioane de dolari, potrivit nme.com.

 

Serialul "The Sopranos" a debutat acum 20 de ani si a devenit unul dintre cele mai de succes ale postului HBO.

Localizata in North Caldwell, New Jersey, casa a constituit platou de filmare pentru Tony si clanul sau de-a lungul celor sase sezoane.

Pretul de 3,4 milioane de dolari este cerut pentru 5.600 de metri patrati, inclusiv patru dormitoare, patru bai si garaj pentru doua masini, precum si o casa de oaspeti.

Dupa ce au trait aici 30 de ani, familia Recchia este hotarata sa vanda proprietatea. Profitand de avantajul dat de popularitatea casei, ei au scos-o pe piata pentru o suma mult mai mare decat cea estimata pentru celelalte case din cartier, care este intre 1,5 si 2 milioane de dolari.

Un prequel "The Sopranos" va fi realizat pentru marile ecrane, bazat pe un scenariu scris de David Chase, cel care a semnat si povestea serialului HBO.

Serialul HBO a avut sase sezoane, intre 1999 si 2007. A primit numeroase premii, intre care 21 de trofee Emmy si cinci Globuri de Aur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului