Case de vedete

#vila Mihaela Radulescu #casa Mihaela Radulescu #Felix Baumgartner #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Imagini din vila de 100 milioane de euro a Mihaelei Radulescu

Mihaela Radulescu si iubitul sau austriac, Felix Baumgartner, s-au mutat in casa noua! Mihaela Radulescu a parasit apartamentul pe care il avea de sapte ani la Monaco pentru o casa mai mare, care a costat de 10 ori mai mult, 100 de milioane de euro, tot in statiunea VIP-urilor de pe riviera franceza.

 

Nu mai putin de 100 de milioane de euro ar fi costat vila, potrivit click.ro, adica de 10 ori mai scumpa decat apartamentul in care a locuit diva pana acum. E drept ca panorama iti taie rasuflarea.

Mihaela Radulescu a postat pe Instagram imagini din casa sa cea noua. Locuinta este decorata cu gust si, evident, cu piese scumpe, caci la cat a costat era si cazul.

Veioza-pistol, semnata Philippe Stark, costa 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta ii tine in biblioteca, la capul patului, ajung in jur 700 de euro perechea, scrie click.ro

Perdelele de la fereastra seamana cu doua rochite, stranse in talie cu cordon. Intr-o alta camera, diva a optat pentru perdele din dantela neagra.

De departe, insa, piscina pare sa fie atractia vilei, pentru ca de acolo poti vedea, in acelasi timp, un rasarit superb, coaste abrupte si o mare calma.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului