Case de vedete

#casa Shakira #Case de vedete #amenajare casa #stil minimalist #shakira

Cum arata cuibusorul zen al Shakirei si al lui Pique

Frumoasa cantareata Sakira si celebrul ei sot, fotbalistul Pique, si-au pus, pentru a treia oara, casa in vanzare. Imensa vila situata in Miami Beach a fost evaluata la pretul de aproape 13 milioane de euro si nici nu-i de mirare, la cat e de mare si de eleganta.

Mansionul vedetelor are 6 dormitoare, 9 grupuri sanitare si o piscina exterioara uriasa, decorata in stil zen. Fatada este alba, iar interiorul minimalist si foarte elegant. Totul este extrem de luminos in locuinta cuplului care se bucura deja de nasterea celui de-al doilea copil.



Podelele sunt deschise la culoare si peretii albi, iar spatiul urias din bucataria moderna transforma, probabil, gatitul intr-o adevarata placere. In living, Shakira si Pique si-au asezat o masa de biliard tot alba, iar salonul este locul in care cei doi servesc masa. Ferestrele uriase ale camerei principale ofera o priveliste incantatoare catre piscina.



Camerele destinate amuzamentului sunt in numar de doua: una cu televizor, pentru cinefili, si una amenajata asemenea unei sali de sport, cu toate dotarile de ultima generatie. Astfel, cei doi au posibilitatea sa isi aleaga daca vor sa-si hraneasca trupul sau mintea, fara sa se deranjeze unul pe celalalt.

Cuplul se bucura si de placerea lecturii, pentru ca si-au amenajat in camera de zi o biblioteca destul de bogata. Totul este simplu, minimalist, simetric si in nuante variate de alb pur si de ivoar. Mici accente de bleu si beige completeaza stilul zen si adauga o pata de culoare in marea de alb.

Cantareata de origine columbiana si indragitul fotbalist de la FC Barcelona nu au oferit publicitatii detalii si fotografii din dormitoarele lor, chiar daca si-au pus locuinta in vanzare. Intimitatea si bunul simt raman, asadar, principalele calitati ale cuplului si probabil ca si ale locuintei pe care au amenajat-o dupa gusturile proprii.

Shakira si Pique locuiesc in zona North Bay Road si sunt vecini cu Matt Damon, Cher, Billy Joel si Jennifer Lopez. Urmatorii proprietari ai locuintei vor avea, asadar, vecini alesi pe spranceana.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea