Case de vedete

# graphgeeks # firma arhitectura #casa Smiley #vedete intern #showbiz #smiley #design

Cum arata cuibusorul lui Smiley. O casa cum rar vezi in Romania

Nebunaticul si simpaticul Smiley nu putea sa-si aleaga o casa altfel decat dupa personalitatea lui. Drept dovada stau decorul tineresc , dar sofisticat si culorile energizante care au fost folosite in amenajarea locuintei sale de la Cernica.

Smiley a achizitionat casa din Cernica la un pret de aroximativ 300.00 de euro, dupa cum relateaza reporterii Click! Cum investitia a fost una serioasa si de durata, am adauga noi, indragitul artist nu a lasat decorul la voia intamplarii. El a angajat o firma de arhitectura care i-a definitivat designul de interior. 

Cei trei parteneri de la GraphGeeks au ales un decor de inspiratie industriala cu accente vintage, minimalist, caruia ii lipsesc elementele rigide. De asemenea, s-au folosit materiale naturale - lemn, fier forjat - , dar si textile confortabile, care, alaturi de culorile vii si nunatele pasteleate care le completeaza dau senzatia de comoditate, de "acasa". 

Iata cateva imagini reprezentative, care va vor inspira si pe voi cu siguranta: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea