Case de vedete

#vedete #amenajare casa #renee zellweger #showbiz #Case de vedete #resedinta rustica

Case vedete: Renee Zellweger si resedinta sa rustica din anul 1770

Actrita Renee Zellweger este o iubitoare a constructiilor cu multa istorie in spate, altfel nu ar fi petrecut ani intregi pentru a renova o superba resedinta rustica din Pomfret, Connecticut, ce a fost construita in anul 1770. Acasa.ro te invita sa vizitezi interiorul proprietatii impresionante, cumparata de faimoasa Renee in anul 2004.

Resedinta rustica reconditionata de Renee Zellweger ocupa o suprafata de peste 4000 de metri patrati si este evaluata la pretul de 1,5 miloane de dolari. Proprietatea este inconjurata de pitorescul rau Quinebaug River, gradini luxuriante, campuri verzi si paduri bogate, intr-o regiune rustica a regiunii americane Connecticut.

Stilul de design: Rustic traditional

Renee Zellweger a dorit sa pastreze intreaga frumusete a aerului rustic pe care resedinta veche de aproape 250 de ani il detine. Astfel, stilul de design al proprietatii este rustic-traditional, imbinat cu elemente care sa asigure tot confortul pe care o vedeta de calibru il doreste acasa.

Resedinta este compusa dintr-o vila principala cu 316 metri patrati suprafata utila, un apartament pentru oaspeti, un spatiu de recreere, piscina si pista de aterizare pentru elicopter.

Holul dezvaluie tema de amenajare generala a interiorului, prin scara interioara din lemn masiv, covoarele rustice, obiectele de decor vintage si mobilierul tapitat, foarte confortabil.

Citeste si: Resedinta lui Robert Pattinson din Los Angeles

Zona de luat masa este dominata de mobilierul traditional din lemn masiv, peretii vopsiti intr-o nuanta intensa de rosu-burgund si de obiectele de iluminat retro.

Resedinta este una dedicata confortului, iar acest lucru este vizibil in abundenta pieselor de mobilier speciale pentru relaxare si in semineele traditionale.

Citeste si: Casa spectaculoasa din Florida a faimoasei Olivia Newton-John

Podelele din lemn masiv cu aspect vintage domina intreaga resedinta, regasindu-se inclusiv in bucatarie. Aici observam un mobilier alb clasic, blaturi din lemn si multe ustensile de bucatarie.

Dormitoarele sunt amenajate tot in virtutea confortului si intimitatii, cu seminee si materiale textile pastelate.

Citeste si: Faimosul conac pe care Jennifer Aniston il detine in Beverly Hills

Renee Zellweger, actrita de Oscar

La 45 de ani, Renee Zellweger se poate lauda cu o cariera cu adevarat implinita. Dupa ce a devenit cunoscuta alaturi de Tom Cruise in productia "Jerry Maguire" (1996), si-a atins apogeul faimei cu rolurile din Cold Mountain, Chicago si Bridget Jones Diary.

Sursa foto: searchweight.com

In 2004, a castigat ravnitul trofeu Oscar de cea mai buna actrita in rol secundar, pentru rolul lui Ruby Thewes din "Cold Mountain". Pe plan personal, Renee se iubeste cu afaceristul André Balazs din anul 2007.

Sursa foto: hookedonhouses.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea