Case de vedete

#sofia vergara #showbiz #Case de vedete

Case de vedete: Descopera superba vila de 10 milioane de dolari a Sofiei Vergara

Cel mai bine platita vedeta TV a Hollywoodului, Sofia Vergara, cucereste zona exclusivista a Beverly Hills-ului cu o achizitie de 10 milioane dolari. Noua resedinta a fostului model columbian, ajuns star in Cetatea Filmului American, uimeste prin lux si rafinament. Iata cum arata eleganta transpusa intr-o locuinta stralucitoare de 10 milioane dolari, intr-un nou episod al serialului Acasa.ro dedicat caselor vedetelor!

In pur stil latin

Vila din Beverly Hills i se potriveste Sofiei ca o manusa. Frumoasa columbianca de 41 de ani a ales o vila inspirata de arhitectura italiana. Suprafata resedintei, incluzand si terasa, are nu mai putin de 1000 mp in care intra 7 dormitoare, 11 bai, o pivnita imensa, bucataria numai buna pentru un concurs master chef, livingul, sala de sport si o zona pentru petrecerea timpului cu familia.

Citeste si: Lasa-te inspirat de locuinta romantica din Beverly Hills a cantaretei Jessica Simpson

Dormitor cu paturi separate

Desi are o relatie veche cu logodnicul ei, Nick Loeb, Sofia Vergara prefera intimitatea in pat, dormitorul principal al vilei avand doua paturi si un semineu. De asemenea, doua bai, pentru fiecare ocupant al cate unui pat, completeaza dotarile dormitorului Sofiei.

Se antreneaza in bucatarie

Starleta bruneta se poate antrena in aceasta primavara in imensa ei bucatarie pentru rolul pe care il va interpreta in toamna acestui an in comedia "Chef", alaturi de Scarlett Johansson si Robert Downey jr. Bucataria este dotata ca pentru un bucatar profesionist, avand si o masa pentru servirea micului dejun.

Nu mai putin de 3000 de sticle de vin pot incapea in pivnita vilei, iar Sofia poate degusta, impreuna cu Nick si cu prietenii lor, un pahar de vin in livingul care are iesire direct in curtea perfect intretinuta. O piscina si o zona spa ofera confortul perfect dupa o zi obositoare de filmari la serialul "Modern Family".

Citeste si: Descopera locuinta in stil contemporan a actorului Jonathan Rhys Meyers

Va parasi curand vila?

La Hollywood, vedetele obisnuiesc sa schimbe destul de des locuintele. Plictiseala, un divort urgent sau chiar brusca prabusire a carierei a facut mai multe staruri hollywoodienne sa isi scoata la vanzare casele. Cu toate acestea, este posibil ca Sofia Vergara sa nu se desparta atat de curand de acesta vila. Cu un venit anual de 30 milioane dolari si incasari/episod de 175.000 dolari, Sofia nu are de ce sa isi faca griji in privinta banilor. Iar vila ei, cu o priveliste magnfica, cu peretii imbracati in lambriu de lemn de esenta rara si cu farmecul oferit de arhitectura deosebita o va mentine captiva, cu siguranta, pe vedeta columbiana.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea