Case de vedete

#jonathan rhys meyers #vedete #casa #Case de vedete #sowbiz #locuinta Jonathan Rhys Meyers

Case de vedete: Descopera locuinta in stil contemporan a actorului Jonathan Rhys Meyers

Nimic din aerul medieval al epocii tudoriene nu se regaseste in casa pe care Jonathan Rhys Meyers incearca cu disperare sa o vanda in Hollywood. Destul de neasteptat pentru un actor care timp de patru sezoane a fost nevoit sa imbrace hainele lui Henric al VIII-lea in serialul "Dinastia Tudorilor". Vila lui Rhys Meyers este scoasa pe piata la pretul de 1,6 milioane dolari asa ca, daca bugetul iti permite, cumpar-o cat inca mai ai ocazia.

Casa pentru o familie numeroasa

Vila lui Meyers are peste 130 de metri patrati construiti si este descrisa de catre agentii imobiliari ca fiind ideala pentru o familie. Dotarile includ doua dormitoare, doua bai de dimensiuni considerabile, o bucatarie Gourmet, un living urias, garaj atasat cladirii si, piesa de rezistenta, o superba piscina pe terasa din spatele vilei.

Citeste si: Yoko Ono, una dintre rezidentele cladirii exclusiviste Dakota din New York

Stil modern

Construita in 1961, vila pe care starul din serialul "Dracula" produs de NBC incearca sa o vanda, are un aer modern si imbina prin forma arhitecturii si prin dotarile ei tendinta futurista cu rafinamentul erei moderne.

Finisajele din lemn induc placut o senzatie de confort si siguranta in vila care este gata de a-si primi noii locatari.

Citeste si: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

In intimitate

Bucataria are dotari de lux, dormitoarele sunt expuse unei lumini naturale placute, iar zona de living pardosita cu lemn face trecerea fireasca dinspre interior spre terasa piscinei si gradina adiacenta acesteia. Terenul inconjurator din jurul vilei atinge suprafata de 1000 mp, destul pentru a asigura intimitatea locatarilor.

Jonathan Rhys Meyers, unul dintre copiii rebeli de la Hollywood

Jonathan Rhys Meyers este deja inscris in lunga lista de copii teribili ai Hollywoodului care abuzeaza de droguri si alcool pentru a face fata stresului cotidian. Anul trecut, producatorii de la NBC i-au retinut salariul, platind doar strictul necesar pentru confortul starului tocmai pentru ca se temeau ca acesta isi va relua viata de petrecaret.

In disperare de cauza, Mayers a scos la vanzare vila, nedorind sa stea la mana celor de la NBC. In doar 11 zile, pretul proprietatii a fost redus cu 0,3% in incercarea de a trage rapid un cumparator, semn ca starul a intrat in "sevraj" de bani gheata.

Sursa foto: zillow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea