Case de vedete

#amenajare casa #amy adams #showbiz #Case de vedete #casa amy adams

Case de vedete: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

Nominalizata pentru a cincea ora la Premiile Oscar, frumoasa actrita americana Amy Adams se poate considera o femeie implinita pe toate planurile, cu o cariera de succes si o familie superba, reunita intr-o locuinta confortabila si primitoare in Beverly Hills. Acasa.ro te invita la un periplu prin incaperile vilei actritei Amy Adams intr-un nou episod din serialul casele vedetelor!

Amy Adams locuieste, alaturi de logodnicul sau, Darren Le Gallo, si de fetita lor de 3 anisori, Aviana Olea Le Gallo, intr-o casa cu 4 dormitoare si 3,5 bai, in stil traditional-contemporan, in Beverly Hills, California.

 

Sursa foto: celebrityhousegossip.com

Mix reusit de traditional si contemporan

Confortabila locuinta ce se intinde pe o suprafata de 400 metri patrati a fost achizitionata in iulie 2010, la scurt timp dupa venirea pe lume a fetitei cuplului Adams-Le Gallo. Casa a fost construita in 1952 si pastreaza elemente traditionale specifice acelei perioade, in pofida reamenajarii de care a avut parte in 2005, care i-a oferit un parfum contemporan.

Citeste si: Inspira-te din minimalismul exotic din casa din Malibu a celebrului Leonardo DiCaprio

Casa amplasata intr-o zona bogata in spatii verzi din Beverly Hills este compusa din 4 dormitoare, 3,5 bai, plus un apartament retras, la etajul doi al vilei, care ofera o priveliste incantatoare spre Oceanul Pacific si luminile orbitoare ale Beverly Hillsului, deopotriva. Elementele traditionale ale locuintei includ podele si tavane false din lemn de esenta tare si un semineu, completate de doua dressinguri incapatoare, pereti din sticla si o baie cu cada tip spa, in cel mai pur stil contemporan.

Sursa foto: celebrityhousegossip.com

Bucataria imbina si ea armonios elementele traditonale cu cele contemporane, gratie tavanului fals din lemn si a podelei din ardezie dura, lucioasa, imbinate cu o "insula" tip bar, mobilier si aparatura electrocasnica in nuante elegante de cenusiu, crem si negru.

Citeste si: Case vedete: Renee Zellweger si resedinta sa rustica din anul 1770

Relaxare intr-un decor de vis

Mai trebuie spus si ca, pe langa terasa imensa care se intinde de-a lungul intregii case, locuinta mai cuprinde o curte de dimensiuni generoase cu copaci uriasi, gazon verde, o piscina, un spa si un gratar. Nu in ultimul rand, terenul exterior casei, ce se intinde pe o suprafata de 4000 metri patrati, mai include si o gradina de cactusi, plus un spatiu ingradit pentru animale si un parc, cu bancute din piatra.

Sursa foto: superbwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea