Case de vedete

#vedete #apartament #amenajare casa #Case de vedete

Case de vedete: Apartament de 16 milioane de dolari pentru Ellen DeGeneres si iubita sa

Gazda show-ului tv "Ellen Show" si partenera sa de cuplu, Portia de Rossi, au abandonat ferma din Santa Barbara, optand in schimb pentru un intreg etaj al unui imobil de lux din Los Angeles.

Viata la bloc

Ei bine, noile locatare din turnul Beverly West par sa fi renuntat la initimitatea oferita de fosta lor resedinta pentru a experimenta viata la bloc. Cu toate acestea, Ellen de Geners si Portia de Rossi nu si-au dorit vecini de palier, asa ca au platit 16 milioane de dolari pentru un intreg etaj. Cam scump, dar Beverly West Tower asigura locatarilor portar la intrare, personal la dispozitie 24 de ore din 24, sala de fitness, piscine si sala de conferinte.

Citeste si:

Dragoste dusa la extrem sau nebunie curata? A cheltuit 35.000 de dolari pentru confortul pisicilor

5 trucuri pentru decorarea casei cu bani putini

Uite cum arata vila de 25 de milioane de dolari a lui Heidi Klum

Locuinte unicat

In functie de pretul platit, locuintele din Beverly West Tower au suprafete de 150 pana la 760 metri patrati, iar designul fiecareia difera. Proprietarii imobilului au dorit ca niciun apartament sa nu semene cu celalalt pentru a atrage clienti cu gusturi diverse.

Pana acum, Ellen si Portia nu au lasat sa se vada niciun coltisor din locuinta asa ca in asteptarea unui selfie cel putin la fel de celebrru decat cel de la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar ne putem face o idee despre locuinta celor doua spionand prin vecini.

Living urias

Designul interior, desi adaptat stilului de viata al fiecarui comparator, pleaca de la o regula simpla: apartamentul trebuie sa asigure spatii largi. Asa ca livingul este o incapere uriasa compartimentata in diverse zone: bar, zona de relaxare si un spatiu destinat admirarii panoramei superbe asupra Bel Air, Los Angeles Country Club si a dealurilor Hollywoodului. Finisajele sunt de exceptie, imbinand eleganta lemnului nobil de mahon cu o culoare neutra a peretilor si completand imaginea de ansamblu cu lumina puternica oferita de peretii din sticla.

Bucatarie cu zone multifunctionale

In apartament bucataria este integrata unui spatiu mai larg care include sufrageria, un loc de relaxare pentru servirea cafelei de dimineata si o iesire directa pe terasa exterioara a apartamentului. Finisajele sunt elegante, fara a incarca decorul spatiului cu elemente masive.

Spatiul larg al apartamentului de lux este completat de zone cu functionalitate de birou plasate in zonele in care poti admira panorama Los Angelesului, ca si de un hol primitor, care poate indeplini si functia de biblioteca.

Restul spatiului este ocupat de dormitoare, cel principal avand doua bai si zona spa.

Surse foto: casasugar.com, londondowntown.ca, adnergroup.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului