Case de vedete

#amenajarea casei #showbiz #case lux #case celebre #maison versace #casa versace

Maison Versace, locul unde te simti celebru

Casa Casuarina a fost cunoscuta mai intai sub numele de Maison Versace, insa ea capatat aceasta titulatura dupa uciderea lui Versace in 1997. Peste tot in interiorul sau poti simti inca influenta marelui creator de moda Versace, care a cheltuit nu mai putin de 35 de milioane de dolari pentru refacerea sa si pentru extinderea casei cu o gradina uimitoare si o piscina enorma.


De la palat la club exclusivist

Acest palat italian a fost construit in anul 1930 si a fost inspirat de la Alcazar de Colon, palatul colonial in care a trait Cristofor Columb. Ea se afla intr-un loc magnific si foarte intim, chiar in inima Miami Beach, vizavi de Oceanul Atlantic. Initial, aceasta casa iconica a fost un club exclusivist cu acces permis doar membrilor oficiali, evaluat la valoarea de 125 milioane de dolari.



Casa Casuarina emana eleganta, rafinament si lux maxim, inca de la primul contact vizual. Aceasta minunata casa a fost vanduta la licitatie, dupa moartea lui Versace, unui grup de afaceri, care include si pe proprietarii brandului de blugi Jordache.

Arhitectura impresionanta

Casa Casuarina are o arhitectura minunata, iar interioarele sale sunt pur si simplu uimitoare. Celebritatile care i-au trecut pragul acestei case minunate parca si-au lasat fiecare amprenta in designul sau surprinzator. Astfel, orice ar cumpara acum aceasta casa ar deveni instant o celebritate.

O casa plina de incarcatura emotionala

Casa Casuariana ascunde, de asemenea, o poveste tragica ce o face si mai enigmatica, dar si foarte valoroasa. Astfel ca acest conac de lux, detinut odata de Gianni Versace, a fost scena unei crime, designerul de moda fiind ucis de un criminal in serie chiar in fata usii.

Extravaganta, cuvantul de ordine

Conacul Casuariana are 10 camere, 11 bai si o varietate imensa de camere de divertisment, toate cu pereti si plafoane pictate manual. De asemenea, piscina imensa este decorata in intregime cu mozaic si are trasate niste linii cu aur de 24 de carate.



Sursa foto: miamidesignagenda.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea