Case de vedete

#apartament vedeta #gisele bundchen #apartament #belvedere #new york

Apartamentul in care a locuit Gisele Bundchen e de vanzare, iar privelistea e mirifica

 

Un apartament de vis din New York care ocupa intregul etaj 48 al turnului One Madison este acum de vanzare. Locuinta, cu o priveliste extraordinara asupra orasului, i-a apartinut fotomodelului Gisele Bundchen si partenerului sau Tom Brady.

Apartamentul are trei dormitoare, cu vedere la parcul Madison Square si spre zgarie-norii orasului. Rezidentii acestei locuinte pot admira direct din canapea, prin ferestrele inalte pana in tavant, Empire State Building, Freedom Tower, Ellis Island si Statuia Libertatii.

Pe langa privelistile impunatoare, apartamentul aflat la 300 de metri inaltime, a fost amenajat de renumitul arhitect Peter Marino.

Bucataria eleganta include un frigider pentru bauturi, din podea pana in tavan, in care pot fi tinute la rece pana la 100 de sticle.

Dispunerea aerisita a apartamentului si privelistile care iti taie rasuflarea te fac pe buna dreptate sa te simti de parca te-ai afla in nori.

Potrivit New York Post, Bundchen si Brady au achizitionat apartamentul in 2014 si l-au vandut unui cumparator misterios in 2018. Acum, locuinta este din nou de vanzare.

Apartamentul este situat in cladirea cu 50 de etaje One Madison, care are doar locuinte de lux. Rezidentii au acces la o sala de gimnastica privata, la piscina si la un club privat.

Apartamentul este scos la vanzare cu nu mai putin de 13,7 milioane de dolari.

Foto: housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului