Case de vedete

#acasa la anca turcasiu #Case de vedete #anca turcasiu #design interior

Acasa la Anca Turcasiu. Vedeta si-a amenajat singura casa, ca un profesionist

Anca Turcasiu a fost mereu pasionata de designul de interior, insa cariera artistica mereu agitata a impiedicat-o sa-si urmeze visul pentru multi ani. In 2014 insa, in cadrul unei emisiuni televizate, a primit cadou sansa de a-si pune pasiunea in practica: un curs de design de interior, in urma caruia s-a calificat profesional in aceasta minunata meserie. Si primul proiect de amenajare a fost propria locuinta, o vila in complexul Paradisul Verde.

Frumoasa artista recunoaste ca amenajarea locuintei ca un profesionist a avut avantaje si dezavantaje. Principalul avantaj a fost faptul ca nu a avut nicio restrictie, a reusit sa-si amenajeze fiecare coltisor din casa exact cum si-a dorit, respectand insa principiile de amenajare insusite la cursul de design de interior.

"Am venit la cursul de la Atelierele Ilbah doar cu ce simteam, ce intuiam, cu ce am fost inzestrata nativ. Am invatat atat de multe lucruri datorita arh. Mirunei Ardelean, care este un profesor extraordinar si care are o calitate foarte mare si anume, generozitatea, darul de a impartasi", a povestit Anca Turcasiu, care, asa cum au povestit profesorii ei, a fost o "eleva" silitoare pe toata durata cursului. 

Dezavantajul cel mare al amenajarii a fost unul personal, si anume sotul vedetei care a inteles mai greu ca Anca facea lucrurile ca un adevarat profesionist.  "A fost mai greu cu sotul meu, care a privit specialistul din mine si care s-a lasat “cucerit” putin mai greu de ideile mele. Echilibrul insa a urmat firesc si l-am descoperit impreuna", a declarat vedeta. 

Pana la final, amenajarea a fost una cu happy end, iar Anca Turcasiu se declara mandra de rezultat. Are si de ce. Stilul romantic al amenajarii este evident si atat de personal, avand in vedere firea artistica a indragitei cantarete. 

Bucataria: 

Mici detalii care fac diferenta, in special fototapetul din hol care creeaza o senzatie de spatiu: 

Un accent deosebit a fost pus si pe amenajarea exterioara, deoarece casa Ancai Turcasiu beneficiaza de o curte generoasa. 

Chiar daca are deja o diploma de decorator de interioare recunoscuta la nivel international, Anca Turcasiu nu vrea sa se opreasca aici. Este decisa sa se specializeze si va urma in curand un nou curs de design, tot la Atelierele Ilbah.  Iat-o pe vedeta la cursul care a ajutat-o sa-si indeplineasca un vis: 

Fotografii: Atelierele Ilbah, arhiva personala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului