Case de vedete

#Melania Trump Casa Alba #Melania Trump #decoratiuni Casa Alba #white house

Melania Trump, primul Craciun la Casa Alba. Ce decoratiuni a ales

Peste 25.000 de persoane sunt asteptate sa viziteze Casa Alba in perioada sarbatorilor de iarna, asa ca Melania Trump si-a luat in serios rolul de a impodobi Casa Alba.

Traditie inainte de toate 

„Traditii onorate in timp“ este tema pe care a folosit-o Melania Trump pentru decorul Casei Albe de anul acesta. Prima Doamna a Americii, in varsta de 47 de ani, a prezentat oficial decoratiunile de iarna in cadrul intalnirii obsinuite de la Casa Alba din aceasta perioada cu copiii unor familii de militari din Washington, pentru a lucra la o serie de proiecte dedicate sarbatorilor de iarna.

„Presedintele, Barron si cu mine suntem foarte incantati de primul nostru Craciun pe care il vom petrece la Casa Alba. La fel ca in cazul multor altor familii din intreaga tara, traditiile de sarbatori sunt foarte importante pentru noi. Sper ca turistii, atunci cand vor vizita Casa Alba, sa aiba sentimentul ca se afla acasa de sarbatori“, a declarat Melania Trump. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea