Case de vedete

#baie #madonna #terasa #dormitoare #seminee #Penthouse Madonna

CASELE VEDETELOR: Penthouse-ul Madonnei, cinci seminee si baie din marmura

Asa cum te-a obisnuit, Acasa.ro iti prezinta in fiecare saptamana un serial despre casele vedetelor de la Hollywood si nu numai. Astazi a venit randul penthouse-ului Madonnei din New York, pe care cantareata l-a achizitionat in urma cu peste 20 de ani, pe cand era maritata cu actorul Sean Penn si pe care l-a scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 23,5 milioane de dolari.

Initial, pe cand nu cunoscuse pe deplin succesul, Madonna a achizitionat un singur apartament in cladirea din anul 1907 din New York, care are vedere la Central Park. Era in anii '80, cand diva juca in filme.

Imediat dupa divortul de actorul Sean Penn, Madonna a mai cumparat un apartament exact deasupra celuilat, cu gandul sa faca din doua unul singur. Nu s-a multumit insa numai cu aceste doua apartamente si a mai dat scos bani din portofel pentru un al treilea, transformand unitatile intr-un imens penthouse, care astazi se intinde pe cel de-al cincilea si al saselea etaj al cladirii vechi numita Harperly Hall.

Locuinta are cinci seminee



Locuinta de 557 de metri patrati are o imensa terasa de 34 de metri, ce ofera o vedere superba catre celebrul Central Park. Proprietatea este generoasa si la interior, oferind patru zone de dormitor separate, sapte dormitoare, opt bai si nu mai putin de cinci seminee. Pe langa acestea, Madonna si-a dorit si o biblioteca.

Printre piesele de mobilier din living se numara si un pian superb, la care Madonna obisnuia sa cante atunci cand locuia aici.

Baie din marmura

Apartamentul principal include o luxoasa baie din marmura cu arcade maure, un dus cu aburi si o cada cu picioare. De aspectul penthouse-ului, decorat in stil Art Deco, s-a ocupat chiar fratele mai mic al Madonnei, Christopher Ciccone, care este designer de interior. In total, locuinta are nu mai putin de 15 camere, toate cu podele din lemn de stejar.



In prezent, cand nu este plecata in diverse turnee prin lume, diva locuieste cu cei patru copii, Lourdes, Rocco, David si Mercy intr-o alta casa din New York, o fosta primarie din cartierul Upper East Side. Aceasta locuinta a fost cumparata de Madonna in 2009 pentru 32,5 milioane de dolari dupa ce s-a despartit de cel de-al doilea sot, regizorul Guy Ritchie.



Sursa foto: jtmagz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare