Case de vedete

#masa #mobila #vila #podea #bucatarie #gerard depardieu #dormitoare

CASELE VEDETELOR: Vila cu 10 dormitoare a lui Gerard Depardieu costa 50 de milioane de euro

Asa cum te-a obisnuit, Acasa.ro iti prezinta in fiecare saptamana un serial despre casele vedetelor de la Hollywood si nu numai. Astazi a venit randul celebrului conac de 1.800 de metri patrati al lui Gerard Depardieu. Situata in Paris, resedinta marelui actor include si un hotel din secolul al XIX-lea, 10 dormitoare, o piscina, lift si terasa si este scoasa la vanzare pentru 50 de milioane de euro.


Proprietatea se intinde pe 1.800 de metri patrati si a fost detinuta in jurul anului 1820 de baronul de Chambon. Acesta este si motivul pentru care hotelul cu acelasi nume este inscris ca monument istoric.

Livingul este urias si are o arhitectura aparte, fiind inundat de lumina naturala prin acoperisul de sticla, dar si prin usile masive care dau in gradina. Podeaua livingului este din piatra, iar spatiul este impartit in zone care includ locul de servit cina, o masa imensa alba si cateva scaune din lemn, bucataria cu doua baruri si o zona ultraluxoasa pentru relaxare.



Conacul lui Depardieu are piscina interioara acoperita cu mozaic, in timp ce dormitoarele sunt finisate cu podea de lemn si beneficiaza de mai multe iesiri din sticla catre gradina interioara, unde sunt plantati arbusti sferici si copaci in diferite culori.

Podea din sticla

Desi veche, in luxoasa casa, stilul modernist este prezent din abundenta, fara a fi ostentativ in vreun fel. Terasa gradinii are podea din sticla, aceasta preferinta a actorului fiind regasita si in alte zone din interiorul palatului. Acesta din urma este colorat cu precadere in nuante de alb, insa beneficiaza din belsug si de nuante maro si negru, regasite in special in mobila din lemn prezenta in casa.

Usi din sticla, acoperite de vitralii

Decorul interior prezinta si statuete vechi si pretioase, iar elementul care atrage atentia in living este scara din lemn cu balustrada perforata intr-un anumit model. O dorinta de-a lui Gerard Depardieu mai veche, usile din sticla care dau in terasa sunt acoperite de vitralii.

Proprietatea cu aceasta arhitectura deosebita are 20 de camere, 10 dormitoare, un lift si nenumarate balcoane si este evaluata la 50 de milioane de euro.

Sursa foto: vanityfair.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului