Case de vedete

#baie #casa #amenajarea casei #julianne moore #showbiz #ryan phillipe casa

Casa de vedeta: 4 bai uimitoare. Inspira-te de la celebritati!

Cum ar putea sa se distinga baile caselor de vedete, de cele ale oamenilor obisnuiti? Prin multe alte dotari luxuriante, precum semineele, sauna, materialele foarte scumpe utilizate si modul diferit de dispunere a grupurilor sanitare si a mobilierului.

Cum pe Acasa.ro, in zilele de vineri ai programata o vizita in cele mai frumoase case de vedete, astazi te poftim sa admiri 4 bai uimitoare de celebritati.

1. Baia Juliannei Moore

In timpul unei renovari meticuloase, o camera de la etajul 3 din vila actritei Julianne Moore din Manhattan a fost transformata intr-o baie spa, in care se poate admira o cada confortabila din marmura, doua chiuvete de mari dimensiuni, plasma pozitionata deasupra unui semineu si podea acoperita cu parchet. Mobilierul si decoratiunile dau un aer foarte primitor si intim baii.


2. Baia Christinei Aguilera

Resedinta din Beverly Hills a faimoasei Christina Aguilera detine o baie principala cu adevarat impresionanta: designul este extravagant si eclectic, cu o cada inalta pozitionata central, un semineu vintage maiestuos, masute de colt in stil marocan, covor hipnotizant Lulu Guiness si multe obiecte ornamentale romantice, precum lumanarile si statuetele.


3. Baia lui Ryan Phillippe

Detaliile de inspiratie asiatica confera baii actorului Ryan Phillippe un aer Zen, extrem de linistitor. Incaperea spatioasa contine o cada rotunda, un dus separat si un televizor montat pe perete, semn ca Ryan adora sa se relaxeze in acest spatiu superb amenajat. Remarcabile sunt si usile din stila, podeaua lucioasa si lustra cu ventilator.


4. Baia lui Phil Mickelson

Jucatorul profesionist de golf Phil Mickelson se poate lauda cu o baie realmente uimitoare, prin finisajele luxuriante si detaliile intrigante. Dusul este prevazut cu un sistem de inchidere rotund din sticla si un suport mozaical impresionant. Marmura alba de Calcutta a fost adusa special tocmai din Italia, astfel incat podeaua sa fie si ea la inaltime. Robinetele grupurilor sanitare sunt confectionate din cristal Baccarat si argint de cea mai buna calitate.



Sursa foto: frontdoor.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare