Case de vedete

#drew barrymore #vedete #Case de vedete #design case #vedete extern

Case de vedete: Vila primitoare a actritei Drew Barrymore

Ca in fiecare zi de vineri, Acasa.ro te invita sa treci pragul unei case de vedete. De aceasta data, suntem musafirii faimoasei actrite Drew Barrymore, care detine in Santa Barbara, California, o vila primitoare, decorata in stil traditionalist.

Construita in anul 1937, resedinta este construita pe un teren de peste 8000 de metri patrati, desprins parca din povesti. Proprietatea este evaluata la valoarea de 7,5 milioane de dolari si detine 6 dormitoare si 7 bai, precum si un apartament intreg pentru oaspeti.



Stilul de design: traditionalist-rustic

Drew Barrymore a preferat sa opteze pentru un stil de design traditionalist-rustic, astfel incat resedinta sa emane un aer primitor, ospitalier si usor melancolic. Livingul este amenajat cu lambriuri din lemn care acopera peretii, biblioteci incastrate si mobilier asezat in zone bine delimitate.

Astfel, exista o zona pentru activitati artistice si recreative (cu carti si un pian superb), precum si o zona de socializare, marcata de doua canapele cu imprimeu viu colorate si o masuta rotunda de cafea in mijloc.



Bucataria are o paleta cromatica vesela, in care galbenul se imbina armonios cu maronul si albul. De remarcat este si sala de lectura proprie a vilei, amenajata foarte intim, cu semineu, blana de zebra pe podea, parchet masiv din lemn si mobilier comod.





Pentru dormitoare, Drew a ales un decor relaxant, senin, conferit de paleta cromatica neutra, lumina naturala care patrunde in camere si mobila foarte confortabila.



Pentru camera copilului, actrita a preferat un design romantic, cu draperii si tapiterii cu imprimeu floral, pereti verde-oliv si mocheta bej inchis.



Resedinta lui Drew Barrymore din Santa Barbara contine si un apartament incantator pentru oaspeti, localizat imediat langa vila, astfel incat vizitatorii sa se bucure din plin de intimitate.



Drew Barrymore

Drew Blyth Barrymore este o actrita si producatoare de succes, care s-a remarcat in cinematografie inca din copilarie, in faimosul film "E.T. the Extra-Terrestrial".

Drew a primit in anul 1984 o nominalizare la Golden Globes pentru rolul din "Irreconcialable Differences", apoi inca una din 1993, pentru rolul din serialul TV "Guncrazy". In anul 2004, Drew a primit propria stea pe Hollywood Walk of Fame, iar in 2006, a fost declarata una dintre actritele cu salariile cele mai mari de la Hollywood.

Dupa doua casnicii esuate si mai multe relatii controversate, Drew s-a casatorit cu Will Kopelman si a adus pe lume o fetita cu acesta, pe nume Olive.

Sursa foto: frontdoor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea