Case de vedete

#nick nolte #vila malibu #casa nick nolte #Case de vedete #vedete extern

Case de vedete: Un tur virtual in resedinta de lux a actorului Nick Nolte

In fiecare vineri, Acasa.ro te invita la un tur virtual in resedintele de lux ale celebritatilor. Astazi te invitam in proprietatea faimosului actor Nick Nolte, o vila somptuoasa situata in Bonsall Canyon, Malibu.

Proprietatea detine amprenta multor artisti de renume, care au locuit aici inainte de nominalizatul la premiile Oscar, Nick Nolte: Tommy Chong si Don Felder de la the Eagles. Resedinta ocupa o suprafata de 558 metri patrati, detine patru dormitoare si este amplasata pe o zona exterioara de 8100 de metri patrati, inconjurata de pini, smochini si multe tarcuri pentru un plus de intimitate.


Stilul de design: clasic-artistic

Detaliile si materialele folosite pentru amenajarea locuintei lui Nick Nolte fac dificila stabilirea unui stil de design standard, insa daca dorim sa-l definim, acesta ar fi probabil clasic-artistic, gratie operelor de arta cu specific international care infrumuseteaza interiorul.

Holul este personalizat cu o superba arcada din lemn masiv (mahon), delimitata de doua statui impresionante. Podeaua din onix adauga factorul "wow" imediat ce intri in casa, facand trecerea catre livingul spatios si sofisticat.



In living ne atrage atentia tavanul boltit, ca al unei catedrale, spoturile imense, piatra masiva si semineurile din lemn sculptat, toate asezate pe podeaua din marmura italieneasca, cu incrustatii din lemn.



Remarcabile sunt si obiectele de arta care umplu spatiul, precum tablourile renascentiste ce dau un aer de muzeu incaperii.



In living exista si un pian clasic, luminat natural cu ajutorul ferestrelor mari si al usilor cu design tipic frantuzesc.



Scara interioara, ce strabate cele doua etaje ale resedintei (ea insasi cu detalii deosebite) este inconjurata de biblioteci incastrate in perete, care dau holului un aer somptuos. La etajul doi, se afla apartamentul (!) matrimonial, care include si o incapere de relaxare, doua seminee superbe si un birou.




Nick Nolte, veteranul Hollywoodului

Nicholas King "Nick" Nolte s-a nascut pe data de 8 februarie 1941, se numara printre veteranii Hollywoodului, reusind sa obtina trei nominalizari la premiile Oscar, doua pentru "Cel mai bun actor" si una pentru "Cel mai bun actor in rol secundar".

Nick Nolte a fost casatorit de 3 ori, cu Sheila Page, Sharyn Haddad si Rebecca Linger (cu care a adus pe lume un fiu, Brawley Nolte). In 2007, partenera lui de ani buni Clytie Lane, i-a daruit o fiica, pe nume Sophie.

Sursa foto: frontdoor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea