Case de vedete

#ashton kutcher #Case de vedete #vedete extern #vila Ashton Kutcher

Case de vedete: Lux de 10 milioane de dolari pentru Ashton Kutcher

10 milioane de dolari! Acesta este pretul rezultat in urma evaluarii cuibusorului de burlac vandut recent de Ashton Kutcher, dupa ce logodnica sa, Mila Kunis, l-a instiintat ca va deveni tatic. Ce-i drept, locuinta numai potrivita pentru cresterea unui copil nu era, dar imaginile de mai jos dezvaluie cate ceva despre luxul pe care Ashton il va adopta dupa ce copilul sau va mai creste.

 

Spatii largi



Cu siguranta, idolul masculin al deceniului trecut nu suporta spatiile stramte. Casa in care Asthon Kutcher a locuit dupa despartirea de Demi Moore dezvaluie acest lucru de la o simpla privire. Terasele largi, livingul spatios si zona de relaxare de la ultimul etaj, ca si piscina tip infinity arata gustul actorului pentru resedinte spatioase.

CITESTE SI:

10 dormitoare perfecte pentru adolescente stilate
De ce sunt scaunele-fantoma un must have
Transforma paletii in piese unice de mobilier. Iata 10 idei geniale!

 

 

 

 

 

Arhitectura contemporana



Desi vila pe care a vandut-o de curand este situata pe unul dintre dealurile din jurul Los Angeles-ului, zona cunoscuta pentru vilele cu o arhitectura tipic fostei colonii spaniole, Ashton Kutcher a optat de la inceput pentru o casa realizata in stil contemporan. Privelistea zonei incurajeaza intr-adevar folosirea geamurilor-vitrina pe post de ziduri exterioare, dar acestea se regasesc si pe interior, ca o modalitate de a amplifica senzatia de spatiu reflectata de imobil.

 

 

Locuinta pentru un baiat si prietenii lui



Stilul amenajarilor interioare oglindeste exact modul de viata al unui burlac. Cinci dormitoare pentru gazda si prietenii sositi in vizita, o pivnita de vinuri, o bucatarie moderna, dar nu foarte importanta in peisajul integral al locuintei, o sala de sport si o sauna.

La exterior, curtea de aproape 1.000 de metri patrati pare perfecta pentru a incinge un joc cu mingea, iar terasele si piscina integrate panoramei generale din zona indeamna la relaxare in dupa-amiezele prea fierbinti.


Casa supraterasata



Livingul este unul larg, decorat cu un mobilier stilat, modern, si un semineu integrat in zidul de rezistenta, construit din piatra. Senzatia de spatiu larg este data si de accesul direct din living catre terasa de pe marginea piscinei, iar peretii din sticla si acoperisul terasei exterioare integreaaza perfect acest spatiu in designul interior al casei.

De altfel, intreg imobilul are o structura supraterasata.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare