Case de vedete

#amenajare casa #jake gyllenhaal #showbiz #Case de vedete

Case de vedete: Jake Gyllenhaal, baiat de casa de 3,5 milioane de dolari

Jake Gyllenhaal, vedeta din "Brokeback Mountain", "Zodiac" si "Love and other Drugs" se pregateste sa isi ia adio de la Beverly Hills pentru a petrece mai mult timp in New York. Gyllenhaal a lansat oferta de vanzare a casei sale din Los Angeles, pretul cerut fiind de 3,5 milioane de dolari.

Casa de baiat cuminte

In afara peisajului extraordinar si a finisajelor interioare, casa lui Gyllenhaal nu tradeaza faptul ca o vedeta isi petrece timpul in aceasta locuinta. Un decor de bun gust, imbogatit de accentele retro ale unor accesorii, fac din casa starului hollywoodian o adevarata oaza de liniste in inima cartierului Beverly Hills.

Curte libera

Curtea si gradina casei sunt creionate asa incat sa ofere cat mai mult spatiu pentru a putea admira privelistea dealurilor din apropierea Los Angelesului. Doar o masuta si doua scaune sunt plasate pe gazonul perfect, la umbra unor arbori batrani, lasand panorama extraordinara sa se desfasoare in fata ochilor privitorului. O piscina de dimensiuni reduse este plasata intr-un colt intim al curtii avand si o camera de relaxare in imediata apropiere.

Eleganta clasica

Departe de a juca rolul de playboy de Hollywood in viata particulara, Gyllenhaal si-a decorat locuinta din Beverkly Hills intr-un stil care lasa sa transpara gustul pentru rafinamentul clasic si felul simplist de viata al actorului. Bucataria pare sa fie un punct de interes in casa actorului, ceramica galbena si tenta de gri-albastrui data mobilierului din incapere aducand camerei un aer retro.

Citeste si:

Fortareata petrecerilor a la Miley Cyrus a costat 3,9 milioane de dolari

Vila de 12 milioane de dolari pentru Reese Whiterspoon

Bungalow de 1,6 milioane de dolari pentru Kesha

 

Nimic extravagant nici in restul camerelor, cele doua livinguri dezvaluind imaginea de baiat de casa a lui Gyllenhaal si dragostea lui pentru lectura. Chiar si asa, nota de eleganta este data de grinzile tavanului din living si de ferestrele largi care lasa sa se intrevada privelistea impresionanta.

O vedeta retrasa

Faptul ca Jake Gyllenhaal isi foloseste locuinta pe post de refugiu in fata vietii agitate din Cetatea Filmului este reliefat si de lipsa unei sufragerii supra dimensionate, actorul preferand amenajarea unui loc de servire a mesei intr-un colt retras in prelungirea bucatariei.

La fel si terasa, care speculeaza la maximum farmecul zonei in care este amplasata casa, nu denota faptul ca Gyllenhaal ar primi foarte multi vizitatori. Patru sezlonguri amplasate ca intr-un colt de relaxare si lipsa unui gratar sau a unei mese de dimensiuni mai mari, arata ca Jake se limiteaza la a primi doar vizitele unor prieteni apropiati.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare