Case de vedete

#liv tyler #showbiz #Case de vedete #casa liv taylor #locuinta liv taylor

Case de vedete: Iata ce stil de lux impune Liv Taylor locuintei sale

Fermecatoare actrita Liv Taylor da dovada ca a invatat din scoarta in scoarta materia de examen pentru obtinerea statutului de vedeta hollywoodiana. Locuinta din suburbia Loz Feliz, de langa Los Angeles, detinuta de vedeta respira eleganta prin toti porii.

Exterior luxuriant

Nimic mai potrivit pentru amenajarea spatiilor exterioare ale casei decat adoptarea unui decor verde reprezentativ pentru coasta californiana.

Asa ca Liv Taylor nu a facut rabat de la plantarea palmierilor si amenjarea unei piscine intr-un decor aproape tropical. Iar briza oceanului si aerul cald te ajuta cu atat mai mult sa apreciezi alegerea facuta in decorarea gradinii casei.

Paleta de culori calde

Parterul vilei este imbracat in nuante calde, tonurile de alb si de bej generand o atmosfera stilata si confortabila in interiorul casei. Mobilierul perfect integrat in decor este elegant, dar primitor, facand din living, sufragerie si bucatarie o zona relaxanta.

Citeste si:

Case de vedete: Iata locuinta de 2,4 milioane de dolari a actritei Kate Botsworth

Apartament de 16 milioane de dolari pentru Ellen DeGeneres si iubita sa

Uite cum arata vila de 25 de milioane de dolari a lui Heidi Klum

Terasa magnifica

Intreg spatiul de primire a oaspetilor de la parter este dublat de o terasa acoperita, decorata dupa toate regulile artei. Mozaicul de ceramica de pe trepte si de pe peretele barului, candelabrele elegante invelite in tul si oglinzile gigantice dau impresia unui spatiu larg, cu un aer usor exotic, impresie accentuata si de decorul din curtea interioara.

Spatii personale

In interiorul vilei, doua camere au fost amenajate ca birou si spatiu de creatie, Liv gasindu-si aici linistrea intr-un cadru mult mai auster. Biroul denota sobrietate prin mobilerul de lemn masiv, pastrand insa aceeasi tenta de caldura a culorii peretilor.

In acelasi ton, spatiul de la etaj oscileaza intre o zona de relaxare si o camera de creatie, fiind dotat cu un pian si o mica masa de lucru.

Bai de exceptie

Spatiul de la etaj este ocupat de mai multe dormitoare, dintre care dormitorul principal se face remarcat prin confortul si nota personala data de amplasarea unui covor de iuta peste pardoseala de lemn masiv. Atentia pentru detaliu si tenta clasica data de mobilierul din camera denota un rafinament extrem.

Socul cel mai puternic il provoaca insa baile dormitoarelor de la etaj, cea principala avand dimensiuni de invidiat pentru o astfel de incapere. Candelabrul elegant amplasat deasupra cazii de baie si cabina de dus imensa confera un stil aparte baii dormitorului principal.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului