Case de vedete

#mark wahlberg #showbiz #Case de vedete #conac luxos

Case de vedete: Descopera conacul luxos al lui Mark Wahlberg

De la copilul rebel al strazilor din Boston la star de cinema invaluit in aerul rarefiat al succesului si luxului aferent. Cam aceasta este povestea lui Mark Whalberg, cunoscut la inceputul anilor '90 si sub numele de rapper Marky Mark. La 43 de ani, vedeta din filme precum "The Departed", "Planeta Maimutelor" si "Jaf in stil italian" isi permite sa traiasca visul american la cote maxime in luxoasa sa locuinta din Beverly Park, Los Angeles.

The Whalberg show

Domeniul de trei hectare, pe care starul hollywoodian si-a construit resedinta, a fost achizitionat in 2009 pentru opt milioane de dolari. Iar Wahlberg a regizat un adevarat show propriu in privinta constructiilor si amenajarilor aduse terenului din Beverly Park. O locuinta de 3000 mp construita in stilul unui conac frantuzesc (dupa mama, Mark are si ceva sange frantuzesc, via Canada - n.r.), teren de baschet si o sala de sport de dimensiunile uneia de liceu, piscina si cascada de dimensiunile unui adevarat parc acvatic, toate se ridica treptat pe domeniul Wahlberg.

Parc de distractii in curte

Cei patru copii ai lui Mark, Ella Rae, Michael, Brendan si Grace, nu vor avea motive sa isi bata parintii la cap pentru a merge intr-un parc de distractii. In spatele casei, piscina amenajata are de toate: cascada, tobogane si stanci pentru a sari in bazin.

Citeste si: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

Proiect in executie

Domeniul pe care familia Wahlberg este asteptata sa se mute in acest an este realizat de arhitectul Richard Landry si constructorul John Finton. Landry a terminat de curand si casa Giselei Bundchen, iar de proiectul Wahlberg se ocupa de mai bine de doi ani. Abia acum conacul lui Mark a prins forma, dar arhitectul i-a prezentat din timp cum va arata casa.

In stil mare

In afara casei pentru oaspeti, de dimensiuni mai modeste, sotii Wahlberg demonstreaza ca stiu sa traiasca in stil mare. Conacul este dotat cu o pivnita pentru vinuri, o sala cinema, una de gimnastica si o biblioteca acoperita in lemn de inaltimea a doua etaje.

Citeste si: Keira Knightley si locuinta sa cocheta si confortabila din inima Londrei

Tur de forta

Si cum Mark este obsedat de forma sa fizica, un teren de baschet, de dimensiuni oficiale, si o sala de sport sunt amplasate in spatele curtii. Deocamdata, peisagistii nu si-au facut aparitia in curtea vilei Wahlberg, singurele spatii verzi amenajate fiind cele marginale pe care troneaza arbusti specifici zonei californiene.

Sursa foto: spalshnews.com via dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea