Case de vedete

#sarah jessica parker #vedete #showbiz #Case de vedete

Case de vedete: Cum vede Sarah Jessica Parker experienta newyorkeza!

Carrie Bradshaw a sfarsit in bratele lui Mister Big, dar vedeta care a interpretat rolul ei in serialul "Sex and the City" inca starneste interesul publicului. Sarah Jessica Parker a deschis in aceasta primavara usa locuintei sale newyorkeze pentru reporterii revistei Vogue. Vedeta locuieste intr-o vila din West Village estimata la 2 milioane dolari si se declara in continuare indragostita de orasul care a facut-o faimoasa.

Calatorind cu gandul

Vedeta serialului dedicat experientelor feminine traite de o carierista convinsa din "Big Apple" se dovedeste a fi o pasionata de calatorii... din fotoliu. Micul living room al casei pe care o imparte cu Matthew Broderick este impanat cu globuri geografice, acestea fiind accesoriile preferate de vedeta. Tara preferata si cea mai vizitata in concedii este Grecia, dar vedeta nu ar spune nu unei invitatii sosite din Vietnam.

Citeste si: 11 vedete fatale pe scena, banale in viata de zi cu zi

Atmosfera boema

Nici Sarah, nici Matthew nu par hotarati sa renunte la stilul boem al zonei in care s-au stabilit. Pentru vedeta din "Sex and the City", New York-ul este in continuare o simfonie de zgomote si senzatii. Acestea se reflecta, de altfel, si in designul interior al casei.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Zona de primire a oaspetilor, amplasata chiar la intrarea in casa, nu are nimic somptuos care sa reflecte stilul opulent al altor vedete de cinema, ba chiar din contra, pare adapostul unor "soareci de biblioteca".

Sursa foto: nydailynews.com

Sursa foto: nydailynews.com

Camera de zi distractiva

Spre deosebire de personajul care a consacrat-o, Sarah pare sa puna pret pe intimitatea caminului. Preferintele vedetei sunt tradate de dotarile camerei de zi. In mijlocul acesteia troneaza o masa de ping-pong, semn ca Sarah si Matthew prefera sa se distreze acasa cu copiii decat sa mearga intr-un club dedicat celor mici.

Stil lejer

Daca este un accesoriu care sa o lege pe Sarah Jessica Parker de imaginea lui Carrie Bradshaw, acesta ar fi pantofii cu toc. In rest, asemanarile dintre realitate si scena par sa se opreasca aici. La cei 48 de ani ai sai, vedeta de cinema pare mai mult o gospodina cu nostalgii ale epocilor hippie-yuppie, iar discretia afisata in viata de dincolo de ecran este reflectata si de stilul locuintei ei. Iar casa Sarei a avut ocazia sa primeasca si vizite la nivel inalt, Barrack Obama fiind unul dintre invitatii de marca care au trecut pragul locuintei.

Citeste si: Divort la Casa Alba? Obama, surprins in tandreturi cu fiica lui Kennedy!

Sursa foto: popsugar.com

Sursa foto principala: hookedonhouses.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare