Case de vedete

#case de vedeta #showbiz #Case de vedete # Olivier Sarkozy #Mary Kate Olsen

Case de vedete: Cuibusorul intim din New York al lui Olivier Sarkozy si Mary Kate Olsen

Mary Kate Olsen, jumatatea cuplului de gemene Olsen, si Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte al Frantei isi impartasesc dragostea intr-o casa care poate starni invidia oricarui proprietar de resedinte de lux din New York. Imobilul din Turtle Bay Garden i-a costat pe cei doi logodnici nu mai putin de 13,6 milioane dolari si totusi este considerat un chilipir. Iata cum arata cuibul cuplului Olsen-Sarkozy.

Vila din zona rezidentiala Turtle Bay Garden din Manhattan a fost detinuta inainte de pictorul David Deutsch care a cerut initial un pret de 16,6 milioane dolari. Partile au cazut la invoiala pe o suma mai mica, iar artistul le-a lasat casa impodobita dupa gustul sau. Peretii sunt plini de decoratiuni care amintesc de fostul proprietar, iar salile maiestuoase de la parterul locuintei poarta inca amprenta lui Deutsch.

Sala de bal

Amenajarea casei pare sa fie pe gustul lui Olivier Sarkozy, bancherul american nascut dintr-un tata de etnie maghiara si o mama frantuzoaica avand sansa sa reinvie stilul elegant al seratelor europene in noua sa resedinta dotata inclusiv cu o sala de bal. Tavanul impodobit cu casete de lemn poarta citate celebre in limba franceza.

Opulenta atipica

Pentru Manhattan, vila cumparata de Mary Kate si Olivier este una atipica.

Interiorul acesteia este de o opulenta rar intalnita in New York, avand pana si pentru o sala a oglinzilor. In plus, la exterior, vila are pana si o gradina, rar intalnita in aceasta zona.

Resedinta extravaganta

Pentru un cuplu de indragostiti, imobilul pare extravagant, daca este sa luam in calcul suprafata de 750 mp a interiorului si numarul de cinci dormitoare ale casei. Insa in lumea afacerilor bancare si in industria modei, unde Mary Kate si sora ei geamana Ashley au pus bazele imperiului ROW, imaginea extravagantei si a opulentei este un lucru des intalnit.

Piscina pe acoperis

In ciuda finisajelor pretioase din interior, vila din Turtle Bay Garden are un farmec aparte dat si de zona rezidentiala in care este amplasat imobilul. Balcoanele cu vedere spre zona de lux din Manhattan si piscina de pe acoperisul cladirii completeaza imaginea opulentei de care se bucura cei doi indragostiti.

Citeste si:

Interviu despre femei si frumusete cu un print! Sfatului lui pentru tine!

5 vedete care-si traiesc viata la intensitate maxima!

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului