Case de vedete

#anne hathaway #showbiz #Case de vedete # apartament lux

Case de vedete: Iata cum arata apartamentul newyorkez de lux detinut de Anne Hathaway

Penthouse-ul vedetei din cea mai recenta ecranizare a romanului "Mizerabilii" este scos la vanzare pentru a doua oara in mai putin de un an. Anne Hathaway si sotul ei, Adam, spera ca vor reusi sa vanda luxosul apartament din Brooklyn cu 4,25 milioane dolari.

O printesa moderna

Dupa ce a fost eticheta ca una dintre printesele Hollywood-ului, prin prisma rolurilor jucate in cele doua productii din seria "Jurnalele unei printese", Hathaway demonstreaza ca este intr-adevar o printesa, dar una adaptata stilului de secol XXI. O arata prin eleganta simpla care ii impodobeste apartamentul de 240 mp.

Locuinta vedetei este plasata intr-una din cladirile de locuinte Dumbo, asigurand o vedere extraordinara asupra East River si a Manhattanului, atat din interiorul apartamentului, cat si de pe terasa de pe acoperisul cladirii.

Detaliile fac diferenta

Interiorul apartamentului Annei nu tradeaza cu nimic inclinatia acesteia catre clasic. Fosta soprana a Operei din New York, reprofilata in vedeta a marilor ecrane, a optat pentru un decor minimalist in cele doua dormitoare ale apartamentului.

Finisajele reflecta insa o eleganta desavarsita. De la patul matrimonial completat de un otoman sculptat, mobilierul cu un usor aer vintage si oglinzile incastrate in perete, mobila din camere arata o grija deosebita a detaliului. Iar spatiul liber asigurat in fiecare incapare denota un stil diferit fata de tendinta eclectica predominanta in majoritatea locuintelor din "Big Apple".

Citeste si:

Vedeta care a luat 50.000 de euro pentru cateva poze!

6 decoratiuni uimitoare pe care le poti realiza din flori uscate

5 idei originale pentru a crea o atmosfera speciala in casa ta

Living in stil minimalist

Livingul penthouse-ului este decorat in mod simplist cu o masuta de cafea, fotolii si canapele, pastrand un aer de intimitate prin folosirea spatiului larg si a peisajului superb al Manhattanului pe post de element principal al locuintei.

De altfel, fiecare incapere are vedere directa catre inima New Yorkului, integrand locuinta intr-un spatiu mai amplu si dand penthouse-ului un plus de valoare.

Spatiu si mobilitate

Intreaga zona hol -living - sufragerie - bucatarie este deschisa pentru a permite accesul direct dintr-o camera in alta. Apartamentul pare astfel deschis provocarilor ideii de intimitate, dar in acelasi timp ofera un spatiu comun si confortabil pentru primirea vizitelor unor prieteni.

Fara compartimentari evidente in spatiul deschis, designerii au folosit mobilierul ca punct focal al fiecarei zone, permitand totusi reamenajari rapide in cazul unor evenimente sociale deosebite. Stilul minimalist al dotarilor este mentinut in intreaga locuinta.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare