Case de vedete

#casa Katharine Hepburn de vanzare #casa Katharine Hepburn #Case de vedete #katharine hepburn

Casa de vis a lui Katharine Hepburn, scoasa la vanzare

Casa in care Katharine Hepburn si familia aceasteia isi petreceau vara a reaparut pe piata imobiliara. Proprietatea de vis, in care Katharine Hepburn si-a petrecut vacantele este cu adevarat impresionanta.

 

Localizata in Old Saybrook, Connecticut, proprietatea se intinde pe o suprafata de peste 6100 metri patrati si are iesire la ocean.

Casa a fost construita in 1939 si a fost renovata in totalitate in 2005. Suprafata acesteia masoara 780 metri patrati si se intinde pe trei nivele.

Casa cuprinde 6 dormitoare, iar toate au privelisti uimitoare spre ocean, dar si doua bai imense.

Bucataria este luminoasa si incapatoare, fiind decorata cu mobila alba si blaturi de marmura, ce contrasteaza cu maroul natural al barului.

In plus, in curtea imensa, are si un loc de relaxare amenajat in stil mediteranean, cu nuante de bleu si bej, dar si un teren de golf si unul de tennis.

In plus, proprietatea are si un doc privat ce se intinde pe o suprafata de 20 de metri patrati si suficient spatiu pentru andocarea unui yaht.

Acum proprietatea este scoasa la vanzare. Suma ceruta pentru proprietatea de vis este de 11.800.000 de dolari.

Surse foto: zillow.com, observer.com, worldofwonder.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea