Case de vedete

#bucatarii de vedete #bucatarii #hollywood

Bucatarii de vedete: unde gatesc starurile de la Hollywood!

Preocuparile vedetelor de pe covorul rosu se limiteaza de multe ori la actorie, muzica sau moda. Cu toate acestea, exista si staruri cu preocupari mai lumesti, asa cum este gatitul. La ce bijuterii de bucatarii si-au amenajat in propriile case, nici nu-i de mirare ca le place sa-si petreaca timpul printre tigai, pahare gradate si polonice.

Iata cum arata bucatariile celor faimosi si bogati si inspira-te din stilul lor pentru a-ti crea propriul coltisor de rai gastronomic:

Bucataria de burlac a lui Brad Pitt

Sursa foto: zillow.com

Dupa despartirea de Jennifer Aniston, celebrul actor a investit peste 8 milioane de dolari intr-o casa pe plaja din Malibu, pe care a pus-o ulterior in vanzare cu 13 milioane de dolari. Bucataria din scurta perioada de burlacie a protagonistului din "Interviu cu un vampir" arata mai degraba a bar, iar singurele lucruri care par sa se prepare aici sunt cocktailurile.

Jennifer Aniston intr-o bucatarie asemenea ei: micuta si cocheta

Sursa foto: zillow.com

Daca fostul sau sot se multumeste cu o pseudo-bucatarie, Jennifer are tot ce ii trebuie in coltisorul ei de gatit. Ferestrele uriase permit luminii sa patrunda in incapere, iar minimalismul in nuante de alb si gri ii confera un aer elegant, chiar daca spatiul este destul de restrans.

Will Smith si bucataria inchiriata

Sursa foto: zillow.com

In timpul filmarilor de la ultima aparitie "Barbati in negru", fostul rapper devenit actor la Hollywood a inchiriat un apartament in Manhattan. Bucataria acestuia este foarte spatioasa, decorata in stil minimalist si deloc pe placul persoanelor care prefera spatiile mai calde. Cu toate acestea, dotarile de ultima generatie si simplitatea l-au convins pe Will Smith sa plateasca o chirie de 55.000 de dolari pe luna.

Bucataria de familie a lui Penelope Cruz si Javier Bardem

Sursa foto: zillow.com

Unul dintre cele mai iubite cupluri de pe covorul rosu beneficiaza de o bucatarie moderna, decorata in dulcele stil din Bali, cu blaturi din granit conturate contrastant cu accesorii din otel inoxidabil. Culorile pamantii ale mobilierului confera spatiului de gatit un aer cald si primitor.

Sursa foto principala: wednesdaychef.typepad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea