Case de vedete

#decoratiuni Stela Popescu #acasa la Stela Popescu #casa Stela Popescu

Acasa la Stela Popescu - cum arata casa regretatei actrite

Stela Popescu a investit in continuu in vila sa din centrul Capitalei! Locuinta, amenjata in stil clasic, a fost mereu "imbogatita" cu decoratiuni aduse de vedeta din calatoriile sale!

"Cei care ma cunosc stiu ca peste tot pe unde merg vizitez targurile de vechituri, anticariatele, unde gasesc obiecte de decoratiuni minunate", dupa cum marturisea insasi actrita.

Vila in care a locuit Stela Popescu "adaposteste" toate amintirile actritei colectionate de-a lungul vietii, din turneele facute.

"Intotdeauna mi-au placut mobila si decoratiunile clasice pentru ca am mers pe principiul ca nu se demodeaza niciodata. Daca mi-as fi luat o mobila moderna, ar fi trebuit sa o schimb o data la doi-trei ani pentru ca, de fiecare data, ar fi aparut ceva mai nou. In plus, mobila clasica imi permite sa ma joc cu stilurile si cu obiectele de mobilier… nu este necesar sa urmez o directie comuna. In casa am adunat obiecte aduse de mine din toata lumea. Cei care ma cunosc stiu ca peste tot pe unde merg vizitez targurile de vechituri, anticariatele, unde gasesc obiecte de decoratiuni minunate", povestea Stela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea