Case de vedete

#camera Zora #Zora #acasa la Jojo #jojo

Acasa la Jojo si la Paul Ipate, in camera Zorei

In timpul sarcinii, Jojo a petrecut ceva timp in camera Zorei, imaginandu-si cum va arata micuta in patul sau alb. La cinci zile de cand si-a adus fetita acasa, Jojo marturiseste ca modul in care ea si Paul Ipate au decorat camera bebelusei i se potriveste perfect!

“Suntem atat de emotionati si extrem de fericiti de aducerea pe lume a fetitei noastre, incat nu pot exprima in cuvinte tot ceea ce simt. Este sanatoasa, senina si cuminte, iar Achim este mandru cu o asa surioara.

In perioada cand vizualizam camera Zorei, nu mi-am inchipuit-o in nuante dominante de roz, desi imi dorisem pentru micuta o camera in nuante potolite. Am pornit de la peretii olive-gri si am stiut ca stilul shabby-chic, un stil marcat de simplitate si eleganta, este perfect pentru Zora Maria Ipate.  Si asa a fost!

Am recurs la obiecte decorative cu tente vintage si retro, insa fara a incarca camera. Am mizat pe alb, caci imi va transmite mereu puritate, si pe tonuri pudrate de roz. Imi place mult lemnul, asa ca mobilei i-am asociat jucarii in culori pastelate si veioze cu motive florale. Cred ca micuta noastra va fi avea spirit de artista, asa ca nu puteau lipsi tablourile sau ramele foto pe care abia astept sa le „decoram” cu amintiri!

Nu stiu daca v-am transmis din emotiile pe care le simt atunci cand imi tin fetita in brate in aceasta camera, si nici nu stiu daca acest lucru este posibil…:) Insa pentru mine, sa o vad in sfarsit aici si in bratele mele sau in brate la Achim… e raiul pe pamant. Pe cuvant!”, a scris Jojo pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului