Case de vedete

#mansarda Amalia Enache #casa Amalia Enache #amalia enache

Acasa la Amalia Enache, in mansarda unde isi creste fiica

De cand s-a mutat in Bucuresti, de 18 ani, Amalia Enache locuieste in aceeasi casa! Acesta este locul in care Amalia isi creste si fetita! 

Mansarda in care locuieste Amalia Enache exprima intr-un totul personalitatea stiristei. “Sunt proprietar de prin 2004. In Bucuresti nu am locuit in nicio alta casa. sunt foarte atrasa de casele luminoase. Prima oara cand intru intr-o casa ma uit la lumina, apoi la cat se vede din personalitatea omului. Nu-mi plac casele care arata asa, ca niste showroom-uri”, a dezvaluit Amalia Enache intr-un interviu pentru A List Magazine.



Marturisirile Amaliei sunt insotite de originalitatea locuintei: grinzile din lemn, vechi de 70 de ani, televizorul urias, candelabrul, cada adusa tocmai de la Paris nu trec neobservate.

Cel mai colorat obiect din mansarda, un frigider rosu, este amplasat in bucataria mica, dar in care se gateste foarte mult pentru fetita de un an si jumatate a Amaliei. ”Eu nu gatesc foarte mult, dar in aceasta casa se gateste foarte mult, pentru ca am un copil care mananca foarte bine. Desi este mic locul, de aici ies de cateva ori pe zi felul unu, felul doi si prajituri”, a spus Amalia Enache.

Vedeta mansardei Amaliei Enache  pare sa fie biblioteca-scara, ce duce catre locul secret, coltul in care Amalia se retrage pentru a se relaxa: dusul. 

Sursa foto: storia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea