Casa verde

#copac solar #casa verde

Primul copac solar "plantat" intr-o zona comerciala

Primul copac solar din Romania a fost "plantat" intr-o zona comerciala din Capitala. Copacul solar denumit VTree este un proiectat ca statie de incarcare. Astfel, clientii centrului comercial au posibilitatea de a-si incarca telefoanele sau tabletele conectandu-le direct la copacelul solar. in plus, VTree are si Wi-Fi gratuit, asadar putem spune ca distractia online este alimentata de soare.

Ramurile copacului acumuleaza energia solara, iar pe timp de noapte isi folosesc energia ramasa pentru a lumina. in plus, in perioada urmatoare, pe trunchiul VTree clientii vor gasi cod QR care ascunde numeroase surprize pentru vizitatorii.

Copacul solar a fost plantat cu ocazia Zilei Pamantului, sarbatorita duminica, 22 aprilie, in AFI Palace Cotroceni, sub indemnul "Conecteaza-te la verde!". Astfel, centrul comercial se implica si totodata incurajeaza protectia mediului inconjurator.

VTree este amplasat la intrarea "Far" a centrului comercial. Clientii mall-ului au ocazia sa admire si sa se foloseasca, timp de o luna, de creatia inovatoare si facilitatile pe care aceasta le pune la dispozitie.

"Suntem intr-o continua cautare a experientelor inovatoare pe care sa le oferim clientilor nostri. Astfel, de Ziua Pamantului am ales sa aducem in mall un proiect sustenabil care s-a bucurat de aprecierea specialistilor si care vine in intampinarea nevoilor societatii de azi. Ne asteptam ca in timpul in care acesta va fi expus, VTree sa devina un nou punct de atractie al centrului comercial, un loc de intalnire si socializare", a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea