Casa de Craciun

#petrecere craciun #masa craciun #decor craciun

Decoruri spectaculoase pentru masa de Craciun

Indiferent unde petreci Craciunul, decorul mesei este cel mai important. Acesta poate da rapid o nota festiva intregii case si ii poate introduce pe invitatii tai rapid in spiritul cald si primitor al acestei sarbatori. Iata cateva decoruri spectaculoase pentru masa de Craciun, care te vor ajuta sa creezi o atmosfera de basm pentru musafirii tai:

1. Decorul floral

Combina mai multe seturi de vesela cu imprimeuri florale pentru a crea un decor vesel si neasteptat pentru masa de Craciun. Acesta se va situa la limita intre traditie si modernitate prin elemente precum boluri de fructe, platouri viu colorate si cadouri pentru musafiri, impachetate individual. De asemenea, tacamurile aurite nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun, deoarece ele vor da un aspect mai oficial, dar si un look mult mai festiv decorului tau.


2. Decorul rustic modern

In cazul in care iti petreci Craciunul departe de oras, intr-o cabana la munte, atunci decorul mesei tale trebuie sa fie in ton cu zona. Platouri din lut turcoaz, servetele albastre si ramurile verzi de eucalipt vor fi elementele perfecte pentru un decor sofisticat al mesei de Craciun. Daca mai adaugi si cateva conuri de brad si un set de tacamuri elegant din argint, decorul mesei tale de Craciun va fi unul spectaculos si ii va incanta chiar si pe cei mai pretentiosi musafiri.

3. Decorul contemporan

Daca esti adepta stilului contemporan, decorul mesei de Craciun trebuie sa fie unul minimalist, insa care sa redea aspectul calduros si verde al acestei importante sarbatori. Asadar, asaza pe masa de Craciun cateva vaze, chiar in centru, pline cu ramuri de molid sau pin si inconjoara-le cu cateva lumanari micute.

4. Decorul sofisticat

Plaseaza cateva lumanari conice, de inaltimi diferite, in centrul mesei si inconjoara-le cu cateva pahare de vin, vopsite in rosu mat, pentru a accentua si mai mult atmosfera de Craciun. Alaturi de acestea pune si cateva coroane de flori naturale si o vesela in nuante cat mai neutre. Astfel, cu doar cateva elemente simple, vei crea un decor sofisticat de Craciun, care se potriveste atat unui stil contemporan, cat si unuia rustic.



Sursa foto: houseandhome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare