Casa de Craciun

#craciun #decoratiuni craciun #masa craciun #amenajare masa craciun #decor masa craciun #aranjamente masa craciun

Cum sa decorezi masa de Craciun! Idei din care sa te inspiri

Craciunul este sarbatoarea care aduna intreaga familie in jurul mesei. Si cum o sarbatoare atat de importanta trebuie tratata cu atare, amenajarea mesei de Craciun este foarte importanta, iar fiecare detaliu conteaza.

Lasa-te purtat de imaginatie si alege decoratiunile care se potrivesc perfect cu mediul inconjurator, astfel incat sa nu faci nota discordanta cu restul incaperii.

Simplitatea si eleganta, secretul succesului

Cand incepi decorarea mesei de Craciun, alege o piesa centrala. Nu supraincarca masa si nu o transforma intr-un cadru obositor privirii. Regula de baza de care trebuie sa tii cont este simplitatea si eleganta.

"Primul pas in ceea ce priveste decorarea caminului in spiritul sarbatorilor de iarna este stabilirea culorilor. Poti alege culorile traditionale precum rosu si verde sau poti opta pentru ceva mai indraznet precum alb, argintiu, auriu, verde, albastru sau mov. In tendinte anul acesta sunt decoratiunile in tonuri discrete de vanilie sau cupru, care imbina aspectul traditional cu cel elegant.", ne sfatuieste Elena Miron, home designer al kika.

Daca vrei sa obtii un decor elegant si modern opteaza pentru decoratiuni argintii, care sa se asorteze cu tacamurile. Include apoi accesorii rosii si aurii, precum lumanarile, conuri naturale vopsite sau nevopsite, de diferite marimi. Pe acestea din urma le poti pune pe langa lumanari dar si printre farfurii si pahare.

Nu uita de luminitele de Craciun si de ghirlande. Acestea sunt elemente decorative esentiale pentru bradul de Craciun, dar in acelasi timp, pot fi folosite si pentru decorarea mesei de Craciun. Atentie insa cum le utilizezi, deoarece risti sa incarci decorul. Foloseste luminitele doar pentru a completa un decor simplu.

Iata cateva imagini din care sa te inspiri:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare