Casa de Craciun

#petrecere #sarbatori #petrecere sarbatori #decor living #amenajare livin

4 decoruri uimitoare pentru livingurile in care dai petrecerile de sarbatori

Vrei sa pregatesti un decor spectaculos pentru livingul tau cu ocazia Sarbatorilor, insa iti doresti un design cat mai aerisit, pentru a nu incurca invitatii? Iata cateva idei spectaculoase, care imbina ineditul, eleganta, cat si utilitatea:

1. Masa eleganta cu un aer sic si festiv

Asaza pe masa din living un cos cu globuri argintii mari, cateva crengute de brad uscat si imbraca scaunele cu niste huse albe, pentru a crea o atmosfera de iarna autentica. Podelele lucioase de culoare inchisa, un mobiler din lemn si o lumina naturala vor crea un cadru spectaculos si primitor, care ii va relaxa pe invitatii tai.

2. Bufetul suedez festiv

Daca vrei sa creezi mai mult spatiu in livingul tau pentru petrecerea de Craciun, atunci opteaza pentru un bufet suedez festiv si functional. Asaza preparatele traditionale pe masa si impodobeste-o cu un candelabru din ramuri de brad, cateva lumanari si globulete.

3. Livingul stralucitor in nuante moderne

Daca esti adeptul stilul minimalist si cat mai modern, atunci decorul perfect pentru livingul tau cu ocazia Sarbatorilor de iarna este unul sclipitor, intr-o lumina difuza a lumanarilor. Decoreaza-ti asadar livingul cu un brad artificial, alb, de mici dimensiuni, doua panouri de tapet albastru si auriu, culori moderne si in tedinte, si o masa cu scaune rafinate. Astfel, vei obtine un decor uimitor si foarte sic. Daca vrei sa dai un plus de dulce, atunci alge niste lumanari de vanilie sau scortisoara.

4. Decorul rustic pentru Craciun

Daca vrei sa creezi o atmosfera si mai autentica de Craciun pentru livingul tau, atunci poti sa optezi si pentru decorul rustic. Trandafirii rosii, suporturile de lumanari albe supradimensionate si sticla stralucitoare sun principalele decoratiuni pentru a crea un cadru de vis, in spiritul Craciunului, dar care te ajuta sa creezi si spatiu pentru musafirii tai.

Zidurile albe, luminile in nuante de gri-albastru, grinzile masive specifice unui conac si scaunele albe te vor ajuta sa accentuezi si sa personalizezi si mai bine decorul tau rustic de Craciun.

Daca mai adaugi si cateva lumanari cu miros de mere coapte, parfumul lor uimitor vor spori senzatia festiva, ca la orice adunare de sarbatoare.

Sursa foto: houseandhome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea