Casa de Craciun

#globuri #brad de craciun #globuri brad #brad craicun #amenajarea casei de craciun

Modele inedite de globuri pentru bradul de Craciun

Globurile sunt cele mai indragite ornamente pentru bradul de Craciun. Astazi, le gasesti disponibile in zeci de marimi, culori si modele, iar frumusetea lor te face sa te hotarasti greu cand vine vorba despre achizitionare. Stiai ca primele globuri pentru bradul de Craciun au aparut in localitatea germana Lauscha, in secolul al XIX-lea? Pe atunci erau realizate numai din sticla si aveau forma de fructe, nuci sau castraveciori. Cu timpul, globurile de Craciun au depasit granitele tarii si au cucerit intreaga lume, iar designerii se intrec an de an in crearea unor modele cat mai ingenioase.


1. Globuri crosetate

Globurile crosetate sunt o decoratiune inedita pentru bradul de Craciun sau pentru alte aranjamente dragute de sarbatori. Nu sunt greu de realizat daca stii sa crosetezi, dar ai nevoie de ate de diferite culori, pentru ca bradul sa aiba un aspect jovial. Globurile croseate pot reprezenta si un cadou neasteptat pentru cei dragi.


2. Globuri cu solzi

Fie ca vrei sa le agati in bradul de Craciun, fie ca te gandesti sa le asezi meticulos pe masa festiva, globurile cu solzi vor atrage atentia musafirilor tai, prin designul iesit din comun. Si tu poti realiza un astfel de glob, daca ai hartie cartonata cu diferite imprimeuri, un glob vechi si lipici de calitate. Trebuie sa decupezi solzii in forma de cercuri, apoi sa ii lipsesti in asa fel incat sa acopere tot globul si sa-i ofere volum.

Citeste si: Combinatii cromatice pentru bradul de Craciun. Iata-le pe cele mai chic!



3. Globuri in saculete

Daca ai globuri vechi, de care nu mai esti multumit, poti realiza decoratiuni noi si spectaculoase fara sa cheltuiesti niciun ban. Cauta o bucata de panza sau de material textil care nu iti mai trebuie, dar care inca arata bine si are un model placut.

Decupeaza portiuni suficient de mari incat sa acopere tot globul, apoi fixeaza materialul cu panglici colorate si alte mici decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna. Agata globurile in pomul de Craciun si fii mandru de modelul inedit pe care l-ai realizat.

Citeste si: Teme pentru decorarea bradului de Craciun



4. Globuri pufoase

Globurile pufoase aduc eleganta si rafinament bradului tau. Daca vrei sa le realizezi singur, ai nevoie de burete pentru aranjamente florale (in forma sferica si mica) si flori artificiale sau naturale, de preferinta albe. Infige florile in burete si agata decoratiunile in bradul de Craciun, pentru ca toata lumea sa le poata admira.



Sursa foto: homeworkshop.com, digsdigs.com, shelterness.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare