Amenajarea casei

#stickere #cadouri craciun #stickere perete #stickere decorative

Cauti cadouri "altfel" de Craciun? Stickerele decorative Beestick te scot din incurcatura!

An de an, iti doresti sa fii cel mai inspirat Mos Craciun pentru cei dragi, insa ajungi intotdeauna sa te rezumi la cele mai banale alternative de cadouri: seturi de cosmetice, fulare, manusi etc. Daca scenariul iti suna cunoscut, a sosit momentul sa iesi din acest cerc vicios si sa afli ce alte variante suprinzatoare si utile poti lua in calcul. Stickerele decorative Beestick vor fi primite cu bucurie de cei mai si cei mici, fiind atat estetice, cat si functionale!

Wallplus, Fluturi 3D, Nisha Instant Illusion, Fototapete, stickere si ceasuri decorative. Acestea sunt categoriile de produse pe care magazinul online BeeStick le-a pregatit pentru iubitorii de frumos. Apetitul pentru aceasta varianta de infrumusetare a designului interior ti se aprinde instant, odata ce vezi cu ochii tai impactul estetic deosebit al stickerelor decorative.

Stickerele decorative Beestick, versatile si la pret redus

Ca tu sa fii un Mos Craciun creativ, magazinul BeeStick ti-a pregatit la randul lui reduceri importante, de pana la 60%, produsele unice pe care le comercializeaza.

Chiar in prag de sarbatori, beneficiezi de preturi mai mult decat avantajoase la stickerele decorative, ceea ce inseamna desigur ca poti sa ii surprinzi pe toti cei dragi cu aceste daruri unice, usor de procurat. Iar sa intelegi mai bine care iti sunt optiunile, vezi mai jos ce minunatii pot infrumuseta un living, un dormitor, o baie sau camera copilului!

Fluturii 3D sunt veritabile vedete BeeStick, prin gratia, frumusetea si impactul vizual pe care le ofera. In nuante optimiste sau foarte discreti si diafani, fluturii cu efect 3D pot fi aplicati pe orice suprafata din casa (inclusiv in baie sau bucatarie, in conditii de umiditate), de la pereti si oglinzi, pana la aparate electrocasnice (datorita magnetilor incorporati).

Setul de fluturi 3D contine 12 modele incantatoare, cu dimensiunile 6 x 5 cm si 6 x 10 cm, pe care le poti combina dupa bunul plac.

Colectia Wallplus contine mai multe stickere decorative pentru toate gusturile, de la flori multicolore si personaje animate simpatice, pana la citate inspirationale. Ele nu sunt doar extrem de frumoase, ci si practice. Adera perfect la diverse suprafete, de la pereti, oglinzi si ferestre, pana la piese de mobilier. Stickerele sunt confectionate din materiale cu rezistenta crescuta la apa si aburi, rezistand perfect indiferent de conditii.

In colectia de stickere decorative Wallplus gasesti modele pentru copii si adulti deopotriva. Daca doresti, le poti repozitiona oricand doresti, fiind usor de dezlipit si aplicat din nou. Stickerele decorative BeeStick ofera o garantie a calitatii, fiind confectionate din vinyl Oracal. Instructiunile de aplicare sunt usor de inteles, pana si de copii!

Stickerele Nisha Instant Illusion te surprind cu propriul lor farmec greu de egalat. Ele iau forma unor nise de perete si, datorita efectului 3D, pacalesc ochiul celui mai fin observator. La fel ca stickerele Wallplus, pot fi aplicate pe suprafete diverse si vin intr-o varietate de modele adaptabile oricarui stil de amenajare interioara.



Sortimentele de fototapet pot fi o solutie ieftina de reamenajare a interiorului, fiind aplicabile pe intreaga suprafata a unui perete. Ele vin in modele rafinate pentru adulti sau in varianta pentru copii, intruchipand personaje precum Spiderman, Alba ca Zapada, Winnie the Pooh, Nemo, Minnie etc.

Nu rata nici ceasurile decorative adezive, cu mecanism Karlsson de calitate, care pot scoate din anonimat orice incapere.

Vezi cate stickere decorative fascinante te asteapta pe Sticker-decorativ.ro, la preturi promotionale!

Despre BeeStick

Cu peste 200.000 de fani pe pagina de Facebook, magazinul BeeStick este o concretizare a pasiunii pentru forme si culori, dar si a nevoii de a pune la dispozitia publicului larg alternative economice de amenajare a locuintei. Treptat, BeeStick a devenit locul preferat al miilor de clienti care s-au bucurat de rezultate uimitoare de imbunatatire a designului unei incaperi, prin simpla aplicare a unui stick decorativ!

Poti comanda simplu si rapid produsul dorit in magazinul online Sticker-Decorativ.ro (transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 100 lei) sau poti vizita magazinul BeeStick din Bucuresti, str. Episcopul Chesarie, nr. 15, tronsonul D. Frunzareste oferta BeeStick sambata (20 decembrie) si duminica (21 decembrie), intre orele 10.00 si 19.00.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea