Casa de Craciun

#amenajare casa de craciun #casa de Craciun #amenajare casa

Casa perfecta pentru un Craciun de Basm

Se apropie sarbatorile si cu totii intram in moodul de Craciun. Pentru ca este sarbatoarea preferata a multor romani, astazi iti prezentam o casa de Craciun amenajata atat de frumos, incat ai vrea sa fie Craciun tot anul.

Locuinta se afla departe, in Spania, si a fost amenajata de arhitecta Ana Fernandez. Casa de Craciun din Malaga este pur si simplu un vis: are caldura, confort, tonuri calde, lumini festive, decoratiuni superbe. Dar mai bine te convingi chiar tu:

Soba incadrata de cele doua canapele este perfecta, desi cred ca am folosit deja de prea multe ori acest cuvant. Dar este greu sa caracterizezi altfel acest setting sublim si subtil. Imi place multitudinea de textile, care mai de care mai fine si mai calduroase. La fel cum imi plac si grinzile, peretii care amintesc de vechea ferma (da, este un spatiu care a primit o alta utilitate, un exemplu de reconversie), dar si curatenia si simplitatea decorului, scrie designtherapy.ro.

Bucataria acestei locuinte este una clasica, cu un usor aer vintage autentic, imi place lipsa simetriei, dar si eleganta liniilor simple, abundenta materialele naturale si subtilitatea decoratiunilor de Craciun.

Intotdeauna am gasit inspirata alaturarea la masa de dining a scaunelor cu o banca. It never gets old!

Acesta este dormitorul:

Iar aceasta este baia, care mie personal imi place foarte mult:

Uluitor, nu? Este o casa de Craciun, dupa cum spuneam, perfecta. Se simt influentele mediteraneene, dar sentimentul cu care ramai dupa ce vezi aceasta locuinta nu tine de stil, de reguli de amenajare sau de alti factori reci si tehnici. Ci mai degraba de un parfum subtil de placinta calda abia scoasa din cuptor si de o ciocolata calda servita la gura sobei. Recunosc, ma declar cucerita! Voi?

Mai multe idei si sugestii de amenajare pentru locuinta ta gasesti pe designtherapy.ro.

Surse foto: planete-deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare