Constructia casei

#usi multifunctionale #usi

Usile multifunctionale: Fiabilitate, rezistenta, dar si estetica

In cazul in care te afli in cautarea usilor perfecte pentru spatii industriale, rezidentiale sau publice, usile multifunctionale reprezinta cea mai inteleapta alegere. Acestea au capatat o reputatie foarte buna, datorita versatilitatii si fiabilitatii lor dovedite in timp.

Astfel, fie ca ai nevoie de usi pentru o institutie publica, un centru comercial, o cladire cu birouri sau un ansamblu rezidential, usile multifunctionale iti ofera tot ce ai nevoie si ceva in plus. Ia in calcul aspectele de mai jos si te vei convinge pe cont propriu.

Iata de ce sa alegi usi multifunctionale in detrimentul usilor clasice!

Pot fi utilizate intr-o varietate de contexte

Usile multifunctionale se potrivesc aproape in orice context, de la centre comerciale si cinematografe, pana la scoli, spitale, gradinite, sedii de firma si spatii cu birouri.

Acestea pot avea un aspect neutru (poti alege usi gri, simple, fara geamuri), sau pot fi personalizate cu ferestre rotunde sau dreptunghiulare. Usile multifunctionale sunt disponibile intr-o gama vasta de culori din spectrul RAL, asa ca poti alege orice nuanta iti doresti, pentru a integra perfect usile in designul spatiului tau.

De asemenea, usile pot fi simple sau duble (montate pe doua canate), iar sistemul de deschidere poate fi unul pe baza de clanta obisnuita sau bara de panica. Cea din urma este o varianta excelenta pentru spitale, scoli, centre comerciale sau rute de evacuare in caz de incendiu sau cutremur.

In plus, usile multifunctionale sunt confectionate din doua foi umplute cu material termizolator, ceea ce le face usoare si foarte simplu de manevrat, chiar si de catre cei mici.

Sunt extrem de rezistente in timp

Majoritatea usilor multifunctionale sunt fabricate din metal, mai exact din otel galvanizat. Acest lucru le face foarte rezistente in timp si sub conditii dificile.

Usile multifunctionale sunt prevazute la interior cu materiale izolante, astfel ca ele pot oferi izolare termica si fonica superioara. Astfel, daca ai nevoie de aceste caracteristici, vezi oferta online a Magazinului de usi, caci au in oferta si usi multifunctionale de calitate, accesibile si versatile.

Totodata, usile multifunctionale din metal pot fi tratate si cu straturi suplimentare de protectie impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Acestea dau produsului o rezistenta si mai mare in timp, o usa metalica tratata avand o durata de viata extinsa.

Reprezinta o varianta ecologica

Majoritatea usilor multifunctionale sunt produse din otel, acesta fiind un material 100% reciclabil. Cu alte cuvinte, dupa ce usa se uzeaza si trebuie sa fie inlocuita cu una noua, 88% din structura sa poate fi refolosita si transformata intr-o usa noua.

Reciclarea nu determina pierderea calitatii sau a durabilitatii materialului, asa ca metalul poate fi reutilizat de mai multe ori pentru fabricarea de usi si alte produse.

Prin urmare, daca vrei sa optezi pentru o varianta eco-friendly, usile multifunctionale din otel sunt pentru tine!

Costurile sunt minime

Spre deosebire de usile din lemn, PVC sau aluminiu, usile multifunctionale metalice au costuri de intretinere foarte scazute.

Data fiind rezistenta lor implicita, nu vei fi nevoit sa investesti in lucrari de reparatie sau sa inlocuiesti usile dupa un anumit interval de timp.

Pot fi ajustate cu usurinta la orice tip de spatiu

Usile multifunctionale sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, unele dintre ele putand fi fabricate si la comanda, atunci cand spatiul cere acest lucru. Ele pot fi montate pe orice tip de zidarie si cu orice tip de toc.

Acestea pot avea unul sau doua canate, se pot deschide in orice sens si pot fi accesorizate cu manere normale sau bara de panica, in functie de spatiul in care vor fi utilizate.

Asadar, indiferent de spatiul in care ai nevoie de usi noi, poti alege cu incredere usile multifunctionale. Acestea vor rezista ani intregi, vor arata mereu la fel de bine ca la inceput si vor oferi siguranta, confort si calitate!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului