Constructia casei

#dezvoltatoti imobiliari #popi #popi metalici #materiale constructii

Popi metalici de la LucInvest.ro – Un partener de incredere pentru antrepenori si dezvoltatori imobiliari

Fiind un domeniu in continua dezvoltare, utilajele si echipamentele specifice constructiilor sunt din ce in ce mai performante, menite sa modernizeze, sa faciliteze si sa reduca timpul de executie pentru diverse lucrari si proiecte de constructii. Cu toate acestea, exista cateva echipamente si sisteme esentiale ce nu si-au pierdut utilitatea odata cu modernizarea utilajelor, cum sunt schelele metalice clasice sau sistemele de sustinere alcatuite din popi metalici si multe alte asemenea echipamente.

Popi metalici de cea mai buna calitate de la Luc Invest

Utilizarea de popi metalici in proiectele de constructie pe care le aveti asigura finalizarea corecta, dar totodata si in conditii de maxima siguranta pentru toti cei ce participa in cadrul lucrarilor.

Catalogul de produse disponibil online cuprinde popi metalici de diferite dimensiuni, potriviti pentru a sustine sistemele de cofrare, peretii sau planseele, pe perioada lucrarilor de turnare a betonului, de exemplu.

Pentru a fi sigur de calitatea popilor metalici pe care ii achizitionati sau ii inchiriati, va recomandam sa colaborati intotdeauna cu un leader in domeniu, a carui experienta nu poate fi pusa la indoiala si pe care il recomanda diferiti clienti si colaboratori.

Colaborand cu compania Luc Invest veti constata ca preturile practicate sunt justificate de calitatea produselor si serviciilor prestate: inchiriere/vanzare popi metalici si alte utilaje si echipamente necesare.

Caracteristicile principale ale popilor metalici comercializati de LucInvest sunt:

  • Rezistenta - Popii metalici sustin chiar si cele mai grele sarcini;
  • Materialul utilizat - Pentru fabricarea popilor metalici este folosit otelul, material al caror proprietati fizice, chimice si mecanice sunt potrivite pentru crearea de componente de sustinere pentru diverse structuri;
  • Utilizari multiple - Spre deosebire de popii fabricati din lemn, popii metalici pot fi reutilizati in viitoarele proiecte de constructii, avand si optiunea de a fi ajustati conform inaltimii cladirilor de construit.

LucInvest.ro – Partener de incredere pentru antrepenori si dezvoltatorii imobiliari din intreaga tara

Obiectivul principal al companiei Luc Invest este de a veni in sprijinul inginerilor constructori si echipelor de lucru cu toate utilajele si echipamentele necesare desfasurarii lucrarilor de constructie, indiferent de complexitatea acestora.

Experienta si dedicarea companiei au plasat-o in primele optiuni pentru antrepenori si dezvoltatori imobiliari in ceea ce priveste asigurarea intregii logistici specifice acestui domeniu.

Calitatea acestor utilaje, unelte si echipamente este asigurata atunci cand se opteaza pentru colaborarea cu un specialist. Pentru achizitionarea sau inchirierea numarului de popi metalici de care aveti nevoie pentru a demara proiectele de constructii in care sunteti implicat, contactati cu incredere unul dintre reprezentantii companiei.

Gratie activitatii extinse la nivel national, compania LucInvest facand parte dintr-o retea de furnizori, ce distribuie in toata tara schele metalice, accesorii, utilaje etc.

Catalogul online cuprinde toata gama de produse disponibile pentru achizitie sau pentru inchiriere, in functie de cerintele dumneavoastra.

Puteti accesa website-ul companiei pentru consultarea catalogului de produse dar puteti si suna la numarul de telefon 0745.410.817 pentru eventualele intrebari si toate detaliile de care aveti nevoie.

Serviciul de relatii cu clientii este organizat eficient pentru a raspunde nevoilor si celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor.

Date de contact:

Telefon: 0745.410.817

Mail: office@lucinvest.ro

Adresa: Depozitul Buzau

DN2-E85, Nr.70, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau

Adresa: Depozitul Bucuresti

Sos.Oltenitei, Nr.181, Popesti-Leordeni, Ilfov (Fosta Fabrica Danubiana)

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare