Constructia casei

#aplicare pardoseala #pardoseala epoxidica #pardoseala

Pardoseli epoxidice - aplicare specializata

Solutiile profesionale dezvoltate de Romtehnochim, sub brandul Emex, au un randament foarte bun in mediul industrial, atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului in materie de aplicare. Unele solutii, cum ar fi pardoselile turnate, presupun un grad mai mare de complexitate a operatiunilor de aplicare. Romtehnochim asigura nu numai solutia tehnica, dar si echipe specializate de aplicatori, care cunosc foarte bine proprietatile solutiilor Emex, dar si instructiunile de aplicare, astfel incat rezultatul final sa fie unul calitativ si sa beneficieze de o durabilitate superioara.

Romtehnochim, ca producator de sisteme de vopsele profesionale si pardoseli turnate s-a orientat pe dezvoltarea de solutii de calitate care sa faca fata exploatarii intense din mediul industrial. Pardoselile turnate, aplicate intr-un astfel de spatiu sunt supuse unei actiuni intense atat din punctul de vedere al traficului, dar si al substantelor chimice corozive cu care intra in contact. De aceea este foarte importanta alegerea unei solutii tehnice pentru pardoseala, care sa beneficiaze de caracteristici superioare de calitate, si care sa fie aplicata de personal cu experienta in astfel de lucrari.

Avantajul major al colaborarii cu o echipa de profesionisti in momentul aplicarii unei pardoseli turnate epoxidice sau poliuretanice se regaseste si in consilierea pe care beneficiarul o primeste, astfel incat solutia pentru care opteaza sa fie optimizata pentru proprietatile spatiului pe care vrea sa il amenajeze. Pardoselile din gama Emex fac parte din categoria produselor profesionale si se preteaza unei exploatari intense in mediul industrial dar, fiecare tip de pardoseala asigura un set de caracteristici care sunt avantajoase pentru exploatari personalizate ale spatiului. Discutia cu un specialist este foarte importanta in momentul alegerii unei astfel de solutii.

Odata ce solutia a fost aleasa, in concordanta cu particularitatile spatiului, Romtehnochim propune asistenta completa si in faza de aplicare. Echipa de montaj se va deplasa la beneficiar unde va demara toate operatiunile necesare in vederea aplicarii finale a solutiei de pardoseala turnata. Suprafata ideala de aplicare trebuie sa fie plana, uscata si curata astfel incat solutia finala sa beneficieze de cele mai bune conditii de aderenta si acoperire. Echipa va actiona in primul rand la identificarea si repararea eventualelor crapaturi sau defecte de turnare, la curatarea urmelor unor straturi anterioare de pardoseala sau de vopsea, precum si la inlaturarea petelor provocate de solutii chimice sau de grasimi sau uleiuri.

O echipa specializata beneficiaza de experienta, de expertiza in aplicarea pardoselilor turnate, fiind in acelasi timp dotata cu echipamente care sa faciliteze parcurgerea mai rapida a etapelor aplicarii, ceea ce inseamna un timp de executie mai redus si maximizarea rezultatelor pe termen scurt, mediu si lung, care se vor manifesta odata cu intrarea suprafetei acoperite cu pardoseala epoxidica intr-un ritm intens de exploatare.

Solutiile de pardoseala din gama Emex sunt dedicate mediului industrial, dar pot fi folosite si in constructiile civile. Se poate opta pentru pardoseli epoxidice decorative, care pot deveni o alternativa potrivita la pardoselile ceramice, din lemn sau din pal, obisnuite in spatiile rezidentiale.

Va asteptam sa vizitati si paginile dedicate pentru vopsele de pardoseala.

Despre Romtehnochim

Romtehnochim, fondata in 1993 si producatoare a marcilor Emex si Neomat, a reusit prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate sa devina una dintre cele mai active firme de pe piata romaneasca de vopsele, tencuieli si pardoseli industriale. Intotdeauna, produsele dezvoltate de companie nu au facut rabat de la calitate, fapt confirmat si prin Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului