Constructia casei

#sisteme automatizari porti #automaticari porti #porti

Modernizeaza-ti locuinta cu sisteme de automatizari pentru porti

Automatizarile pentru porti se instaleaza deobicei pentru a creste confortul casei tale dar si pentru a sporii securitatea casei. Acestea se afla momentan intr-o piata de nisa dar incep sa fie folosite intens atat in spatiile rezidentiale cat si in spatiile comerciale. Mai demult automatizarile de porti erau considerate ca sunt folosite doar de catre cei cu foarte multi bani. Ofera un element de lux unei proprietati si ii creste valoarea ei spre vanzare.

Producatorii de automatizari porti au inovat mult in ultimii ani, incepand de la deschiderea portilor mult mai rapid pana la anduranta motoarelor de automatizari porti si la usurinta in instalare. In In prezent poti gasi motoare de automatizari porti pentru porti batante mici sau mari, cu brate liniare, articulate sau articulat ingropate sau motoare pentru porti culisante de pana la 1200 KG.

Multi producatori au conceput produsele pentru a oferi siguranta si pentru a consolida portile masive ale oamenilor. In aditie au inventat dispozitive GSM care se pot combina cu automatizarile de porti si astfel poti deschide poarta cu ajutorul telefonului fara sa mai cari dupa tine cheia. Imagineaza-ti cate posibilitati, imagineaza-ti ca poti controla poarta de oriunde din lume. Daca cineva vine in vizita si nu ai destule telecomenzi ei te anunta si tu poti deschide poarta de oriunde te-ai afla.

Principalul avantaj cand cumperi un sistem de automatizari porti este faptul ca vei face casa mai inteligenta. Prin integrarea portii intr-un sistem automat cu telecomanda vei beneficia de comoditatea de care ai nevoie. Nu mai trebuie sa cobori din masina pentru a deschide poarta, si nici nu trebuie sa iesi din casa de fiecare data cand vine un invitat.

Automatizarile de porti iti fac viata foarte comoda. Acestea fac proprietatea ta sa fie mult mai moderna nu in ultimul rand te vei simtii mult mai sigur in perimetrul casei tale. Acestea sunt proiectate pentru a te proteja de intrari neautorizate. Nu mai ai nevoie de incuietori la poarta. Cand automatizarea portii este inchisa atunci bratele raman blocate pe pozitie inchis si nu le va putea deschide nimeni.

Daca te-ai hotarat sa iti instalezi o automatizare de poarta atunci sfatul nostru este sa cauti automatizarile de porti LIFE (produse in Italia) sau Motorline (produse in Portugalia). Au cel mai bun raport calitate pret de pe piata si nu fac rabat la design. Acestea sunt importate in Romania de catre Atu Tech si au un termen de garantie de 3 ani respectiv 2 ani.

Daca te-ai hotarat sa instalezi o automatizare de poarta poti prinde cateva oferte foarte bune de Black Friday la Atu Tech incepand cu 21 Noiembrie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea