Constructia casei

#tencuieli decorative #amenajare casa

Fatade moderne cu tencuieli decorative de la BauPro

Fatada casei este cartea de vizita a proprietarului acestei case si va atrage primele priviri ale oaspetilor si prietenilor care vin in vizita. Un finisaj de calitate al fatadei va crea o atmosfera confortabila in curte, va evidentia constructia printre zeci de case si multumita unei tencuieli decorative, caracteristicile de protejare ale fatadei vor fi imbunatatite in mod semnificativ.

Decorarea moderna cu produse de la compania BAUPRO prezinta o multime de optiuni diferite. Acoperirea unei fatade de inalta calitate este o arta, care necesita o abordare profesionista, serioasa, calcule exacte si evaluarea bugetului alocat pentru aceste lucrari. Exista multe stiluri de arhitectura, insa fiecare in felul sau este atragator si unic, totul depinde de preferintele proprietarului.

Pentru a decora profesional o fatada, BAUPRO ofera o multime de diferite tehnici si materiale. Ele pot fi utilizate nu numai pentru a crea o varietate de design-uri, dar de asemenea pentru a imbunatati calitativ proprietatile de exploatare a cladirii. Un material de performanta pentru fatada va crea o suprafata de inalta calitate, care va transmite perfect culoarea si textura pe o perioada lunga de timp.

O finisare realizata corect sporeste considerabil izolatia termica, protejaza incaperile de zgomot, realizeaza o protectie de inalta calitate pentru peretii principali, imbunatateste recursul vizual al cladirii si face imposibila inghetarea fundatiei si a peretilor in timpul iernii.

Sistem termoizolant aplicat corect cu produse Baumit

Pentru ca un sistem termoizolant sa functioneze corect, peretii exteriori sunt imbracati cu un strat din material termoizolant, grosimea caruia se calculeaza in functie de coeficientul de izolare termica. Cele mai performante materiale termoizolante sunt vata minerala bazaltica pentru fatade Baumit FKD, polistiren expandat fatade Baumit Duo Therm sau polistiren expandat grafitat fatade Baumit Star Therm. Aceasta anvelopa realizata in mod uzual trebuie sa fie continua, etansa si fara rosturi, pentru a inlatura orice fel de punte termica.

Functia de fixare a acestor materiale este realizata de mortarul adeziv Baumit Duo Contact de lipire a polistirenului sau Baumit Pro Contact de lipire a vatei minerale, care este un mortar mineral compus din ciment, nisip, rasini si aditivi.

Fixarea este completata de ancorarea cu dibluri Baumit. Ancorarea cu dibluri urmareste fixarea placilor termoizolante la toate colturile lor si in mijloc.

Sistemele compozite de termoizolare a fatadelor se finiseaza cu tencuieli decorative, care imbunatatesc substantial rezistenta la intemperii, permeabilitatea la vapori sau comportarea in timp a finisajului:

  • Tencuieli pe baza de silicat de potasiu Baumit Silicat Top, rezistente la umiditate.
  • Tencuieli pe baza de rasini siliconice Baumit Silicon Top, foarte flexibile si cu o buna difuzie a vaporilor.
  • Tencuieli cu structura micro-pori si adaosuri nano-cristaline si anorganice Baumit Nanopor Top, care reduc considerabil gradul de murdarie in timp si produc un efect de auto-curatare.

Apelati si veti fi informat

Alături de tencuieli decorative si sisteme de termoizolatie, Baupro.ro este un distribuitor de amorse, sape, adezivi si sisteme placare, finisaje interioare, sisteme restaurari si asanari, tencuieli mecanizate.

Pentru informatii mai detailate despre orice produs ales puteti accesa paginile de pe site-ul companiei www.baupro.ro    sau apelati la numerele de telefon 0356 440 740 sau 0722 252 009.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului