Constructia casei

#geamuri termopan #termopan #confort

Cum te ajuta ferestrele termopan sa te bucuri de un confort sporit in locuinta?

Traim intr-un ritm alert, suntem toata ziua pe fuga si ne dorim din tot sufletul sa ne bucuram de timpul petrecut acasa, fara griji, in siguranta si confort. De aceea avem nevoie de un ambient placut, cat mai luminos si primitor, iar ferestrele casei sunt cele mai importante elemente care ne ofera aceste mici placeri cotidiene.

Ferestrele termopan te ajuta sa te bucuri de un confort sporit in locuinta, zi de zi, pentru o perioada indelungata. Poti alege exact ce-ti trebuie cu ajutorul unui calculator de termopane, pentru a beneficia de toate avantajele pe care ti le pot oferi:

Aduc soarele in toata casa

Da, cu totii avem acasa termopane, iar ele sunt mai mult decat simple ferestre, reprezinta legatura cu mediul inconjurator, ne ofera lumina naturala de care avem atata nevoie pentru o buna sanatate fizica si mentala. Alege ferestre si usi culisante de mari dimensiuni, care te ajuta sa ai o luminozitate ridicata in toata casa si sa te bucuri in voie de priveliste, mai ales daca esti intr-o zona impadurita sau la malul marii, unde soarele parca rasare de langa perna ta din dormitor.

Pastreaza linistea in fiecare camera

Zgomotul exterior este foarte deranjant cand vrei sa te odihnesti dupa o zi grea. Cu ferestrele potrivite ai sansa unui somn odihnitor, fara sa auzi claxoane, bormasini, nici macar televizorul care este pornit in camera alaturata. Cel mai bine este sa alegi ferestre cu geam tripan, care au 3 randuri de sticla, pe care le combini in pachetul de geam pentru o izolare fonica de exceptie. Iar daca vrei sa canti la chitara ta electrica, acum poti sa faci asta linistit, pentru ca nu vei deranja vecinii.

Asigura temperatura optima in functie de anotimp

Opteaza pentru ferestre cu geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 3 garnituri, sa-ti asigure confortul termic dorit, indiferent de anotimp. Verile caniculare le vei petrece relaxat in racoarea oferita de interiorul casei tale, iar iernile reci vor fi doar un bun prilej de bulgareala si sanius, caci acasa va fi cald si bine, cu izolatii perfect etanse, fara pierderi de caldura si mai ales fara facturi mari la energie si gaze.

Daca fatada casei este expusa la soare multe ore pe zi, ai la dispozitie ferestre si usi cu suprafete din sticla laminata. Astfel reduci mult transmisia radiatiilor UV si protejezi mobilierul din locuinta de degradare sau decolorare.

Ajuta la aerisire si previn formarea de mucegai

Poti sa alegi ferestre termopane cu deschidere in plan paralel, pe 6mm, care permit aerisirea spatiilor fara sa fii deranjat de zgomotele de afara, iar curentii de aer nu vor mai tranti fereastra atunci cand vrei sa aerisesti casa. Ai un catel sau o pisicuta? Confortul lor este la fel de important ca si al tau: cu aceste ferestre termopan sunt in siguranta pentru ca nu pot iesi accidental din casa si se bucura de aer curat pe toata durata zilei.

Cu ajutorul termopanelor performante scapi de grija igrasiei, mucegaiului sau a mirosurilor neplacute, pentru ca alegi ferestre premium ce asigura aerisirea lenta si controlata, cu deschidere in 4 trepte, datorita echiparii standard cu microventilatie. Acum poti sa tii ferestrele deschise si atunci cand esti plecat in vacanta pentru multe saptamani.

Ne apara de hoti si de intrusi

Da, poti sa lasi ferestrele termopan deschise pe 6 mm si atunci cand nu-i nimeni in locuinta, pentru ca din exterior acest lucru nu se observa, iar hotii nu pot patrunde. Au grija de acest lucru sistemele de siguranta cu placute antiefractie de otel si elementele de feronerie de cea mai buna calitate.

Poti sa te bronzezi linistit, la intoarcere vei gasi totul bine acasa. Doar ai ales ce trebuia: sticla laminata sau sticla duplex, cu grad mare de siguranta la incercari de spargere a locuintei sau la loviri accidentale ale geamurilor.

Au grija de copiii nazdravani

Copiii sunt mereu cu gandul la joaca, iar tu vrei sa-i stii in siguranta in orice clipa, asa ca ferestrele termopan te ajuta prin echiparea cu sticla laminata, care este rezistenta la lovituri si spargere. Alege termopane cu geam laminat, pentru ca au 2 randuri de sticla lipite intre ele, iar folia de plastic care le uneste pastreaza fereastra intacta, evitand astfel imprastierea cioburilor.

Poti sa montezi la ferestre manere cu cheita, astfel copiii nu le vor putea deschide si stai linistit ca se joaca cuminti la ei in camera, chiar si cand nu esti langa ei. Si da, vor sta in spatii aerisite, pentru ca aerul din interior se improspateaza controlat, fara pierderi de caldura si  fara curenti de aer.

Ferestrele termopan au un rol important pentru casa ta. Alege exact ce-ti trebuie cu ajutorul unui calculator de termopane si nu uita ca daca optezi pentru ferestre premium te bucuri de un confort sporit in locuinta, sanatatea familiei este protejata printr-o buna ventilatie, aerul din interior este mereu proaspat, ai mai multa lumina naturala, iar costurile de intretinere se reduc semnificativ.

Sursa foto: freepik.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului